Reklama

Reklama

Obsahy(1)

S malými retrospektivními odskoky do problematického dětství obou hlavních hrdinů sledujeme lineárně vývoj milostného vztahu prince Harryho a Meghan Markleové od jejich seznámení na rande naslepo, které zařídila přítelkyně královské rodiny Violet von Westenholtz, aniž nejspíš tušila, že princi zařizuje víc než zábavu na jeden večer. Meghan ovšem prince vyvede z míry tím, že ho na úvod jejich setkání požádá o omluvu za čtyřicetiminutové zpoždění, čímž jsou siločáry vztahu jednou provždy určeny. Harry, který se s takovou reakcí dosud nesetkal, pozve Meghan na výlet do Botswany, kde zcela propadne kouzlu nezávislé Američanky. Milencům se zdá, že mají mnoho společného, především nešťastné dětství v nefunkčních rodinách. Meghan při každé příležitosti neopomene zdůraznit, že trpěla pro svůj etnický původ. Vztah je samozřejmě tučné sousto pro bulvární novináře. Harry požaduje zveřejnění své žádosti, aby je tisk nechal na pokoji, což se se zavedenou etiketou Paláce neslučuje. Meghan hrozí rozchodem, následuje ovšem sladké usmíření a pak už jen trochu práce na tom, aby královská rodina vztah uznala, což ve filmu proběhne překvapivě snadno. Meghan má od začátku zastánkyni ve vévodkyni Kate, i když právě ta nejdřív Harryho varovala, co bude muset Meghan jako neurozená snášet... (TV Nova)

(více)

Recenze (13)

Marze 

všechny recenze uživatele

Film je přesně takový jaký ho chcete mít - šťavnatý, romantický a trochu směšný. Osobně volbu Harryho vůbec nechápu jak z hlediska fyzické přitažlivosti jeho partnerky , tak i po duševní stránce, takže jsem asi film tak neprožíval. Navíc filmová dvojice je jak přes kopírák. Jako dovětek mohlo být, že Harryho později matička trochu vydědila. ()

666teen odpad!

všechny recenze uživatele

Vzkaz dementnímu páru. Chcete zmizet? Zbavit se otravné přítomnosti bulvárních a jiných novinářů? Užít si života bez pozornosti médií? Tak fajn, co Vám brání. Třeba v Detroitu je spousta nemovitostí, kde se můžete realizovat. Harry může dělat u policie. BLM, BLM..nebo ne? Je zrzoun z babiččiny armády dostatečná aprobace? Nevím. A Meghan může dělat vlastně všechno. Prý je herečka. Je. A dobrá... Malé Archie bude v tamních školách za hvězda... Kdyby Netflix investoval setinu peněz vynaložených na tenhle naprostý vrchol hnusu a pokrytectví do něčeho smysluplného, možná by byl svět ještě v pořádku. Tady se v prdel obrací. ()

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

Konečne som sa dozvedel niečo viac, za predpokladu, že to bola pravda, aspoň väčšina. Zahraté fajn, nebolo to veľmi presladené a jemne, fakt veľmi jemne načrtli, že všetci boli radi z čokoládky v rodine. Nikto sa im nemôže čudovať. Prial by som si pokračovanie, ako ho zmotala a presvedčila, že žiť v zámku nie je taká výhra a titulček je vlastne píčovina. Ono nakoniec tie dve múmie zo svadby mali pravdu. 2 z 5 ()

andrewXx 

všechny recenze uživatele

Kráľovská svadba zasiahla ľudí v troch kategóriách. Tí, ktorí na ňu nadávajú preto, lebo sa má niekto lepšie ako oni, prečo by sa o to mali zaujímať, že to stálo kopec peňazí, ktoré mohli ísť inam a podobne. Aj napriek tomu, že im je ukradnutá, míňajú svoju energiu na jej komentovanie v negatívnom zmysle slova. Potom sú tu tí, ktorí ju hejtujú už len z princípu, pretože vidia kategóriu číslo tri, ktorá o ňu prejavuje záujem. Jednoducho chcú byť iní, pretože si myslia, že je to cool. Tento film zrejme hodnotila prvá a druhá kategória, pričom sa domnievam, že väčšina toho "odpadu" je tu len z princípu a film vlastne vôbec nevideli. Dôvodu? Nuž, aj napriek tej TV tvorbe to vlastne vo výsledku vôbec nebolo zlé. Hlavná dvojica bola obsadená veľmi dobre. Dej pekne odsýpal a pustil sa dokonca aj do ťažších tém ako smrť princeznej Diany a jej dosah na samotného Harryho, ktorý sa s ňou pasoval naozaj dlho. V prípade Meghan išlo o problémy jej pôvodu, že je len obyčajná herečka, ktorá je ešte k tomu rozvedená a polovičná afroameričanka. Toto bol zrejme najsilnejší aspekt filmu, ktorý sa mohol rozvíjať oveľa viac. Potom však nastáva romantické klišé, ktoré už film sťahuje nižšie. Práve tam mohli autori ukázať oveľa viac nápadu a sily. Iste sa nejedná o žiaden žánrový prelom alebo niečo, čo sme ešte nevideli. No napriek tomu ide o pozerateľný kúsok, s ktorým nešliapnete vedľa, ak vás toto royal diane čo i len kúsok zaujíma. 65% ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 3/10 ... Celkový dojem: 4/10. ()

vladi3 odpad!

všechny recenze uživatele

Vedela som ze to bude zle... ani sa neda nic ine cakat.. uz ked udalost, ktorou bol film inspirovany je plytka... takze sa nedal urobit skvely film zo zleho pribehu... ()

oskiii odpad!

všechny recenze uživatele

Ten pocit, když člověk přepíná mezi kanály a opakovaně tam narazí na tyhle nízkorozpočťáky s deseti reprízami v pěti dnech. ()

anicca 

všechny recenze uživatele

Určite som čakala horší film. Samozrejme nejde o žiadny kinematografický skvost, ale vieme predsa či chcem pozerať ľahkú romantiku, alebo nechceme. Niektorí herci sú dosť podobní reálnym osobám, mnohých som nepoznala, potešil výskit Burgessa Abernetyho v role princa Williama ()

d.p.1 

všechny recenze uživatele

Film vystihuje Meghan, za což ta jedna hvězda. Její sympatyčnost je zbylý počet hvězdiček, tedy nula. Ta žena je pro britskou královskou rodinu vážně katastrofa. Ona by tedy byla pro jakoukoliv rodinu katastrofa, kdyby potomek domů dotáhl takovýto egoistický protějšek. Nejhorší na tom je, že ona to nevidí a ještě si myslí, že ta správná je ona. To si člověk klepe na čelo. ()

Reklama

Reklama