Reklama

Reklama

Iggy Pop - Candy

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 1990, 4 min

Obsahy(1)

Pieseň Candy je v poradí štvrtou skladbou z desiateho oficiálneho albumu amerického punkového veterána, ktorý si hovorí Iggy Pop. Album sa volá "Brick by Brick". Vyšiel v lete roku 1990 pod hlavičkou firmy Virgin Records. Song Candy je duet Iggy Popa a americkej speváčky Kate Pierson. K tejto skladbe bol natočený sprievodný videoklip. (MM_Ramone)

(více)

Recenze (4)

Jara.Cimrman.jr 

všechny recenze uživatele

Tvrďák Iggy se pustil na tenký romantický led a kupodivu mu to vyšlo. Candy je totiž skvělá pohodovka s úžasnou "bombardérkou" Kate Pierson z B-52´s. K dokonalosti přitom chyběl snad jen nějaký ten geniální nápad v klipu, protože utápění žalu s kytarou v ruce či na baru zase až tak originální není. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Pieseň "Candy" je v poradí štvrtou skladbou z desiateho oficiálneho albumu amerického punkového veterána, ktorý si hovorí Iggy Pop. Album sa volá Brick by Brick. Vyšiel v lete roku 1990 pod hlavičkou firmy Virgin Records. Song "Candy" je duet Iggy Popa a americkej speváčky Kate Pierson. Ku tejto výbornej skladbe bol natočený kvalitný videoklip. Veľmi podarenú cover verziu tohto titulu vyprodukovala v roku 1999 česká kapela Tři Sestry. Natočili i svoju vlastnú verziu videoklipu. No Iggyho originál je predsa len o trochu lepší a poznanie serióznejší. **** ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Iggy by s tričkom asi vyzeral blbo, že? Zato Kate by asi bez hornej látkovej partie podobne. Aj keď si myslím, že by im to obom v opozičnom móde pristalo. ()

waits 

všechny recenze uživatele

Jiskřivý hlas Kate Pierson z B 52s jde s Iggyho hlubokým skvěle dohromady. Kate je sexy ve všech polohách, od počátku, kde zvolna deklamuje Yeah, well it hurt me real bad when you left I'm glad you got out... But I miss you až k k náelsednému vzedmutí v dvojhlasu Candy, Candy, Candy I can't let you go All my life you're haunting me I loved you so! Devátá deska Iggyho Popa Brick by Brick (1990) je vedle o něco později vydaného American Ceasar (1993) nejpřístupnější a současně komerčně nejúspěšnější Iggyho solový počin a Candy spolu s titulní skladbou a Livin on the Edge of Tonight (Iggy tady zní jako Biily Idol) jsou největšími taháky. Candy vyšla i jako CD single verze, dvanáctky vinyl, desítka vinyl a video . ()

Reklama

Reklama