Reklama

Reklama

Babica vs. Sapík

(pořad)
Reality-TV
Česko, 2015, 40 min

Obsahy(1)

Když dva dělají jedno, není to vždycky totéž. Stejná sada základních surovin a zcela odlišná jídla. Veřejností milovaný kuchař Jirka Babica se vrací, ale nebude to mít vůbec jednoduché, na záda mu bude dýchat uznávaný nestor české gastronomie, kuchař Jaroslav Sapík. (TV Barrandov)

Recenze (80)

Matamoroz odpad!

všechny recenze uživatele

Co to jako je?? Sapík se totálně shazuje nejen před svými kolegy z branže, ale i před tou částí veřejnosti, která pozná rozdíl mezi mezi bůčkem a kotletou a nezapéká segedín strouhaným sýrem. Nevím kam dal ,,nestor,, hlavu, ale to co předvádí není o moc lepší, než to co ,,vaří,, Babica. Cibulačka s cibulí, která je skoro syrová a na konci do ní naleje víno, aby měla ,,navinulou chuť,,. Že by demence? Ach jo. ()

Cundroklepac odpad!

všechny recenze uživatele

když nemáte houno dejte tam citrón a když nemáte citrón nedávejte tam nic .... jeden prochlastanej hlas že by mu mohli alkoholici závidět mister Babička o kterym dokonce i Polreich prohlásil že to neni kuchař tušim a další je vyžranej prostorově výraznější vepřovka kterej vaří jídla připomínající jeho postavu samotnou ... konec toto ()

TonoM odpad!

všechny recenze uživatele

Tohle bych pouštěl věznům na pankráci jako trest za svoje provinění, brzo by byli prázdné cely a lidi by si rozmysleli co dělají ()

Igy007 odpad!

všechny recenze uživatele

Umělecké duo Ethanolos celému národu předvádí, jak se to (ať už je to cokoliv) nemá dělat. Na youtube tato příšernost frčí jako zábavný pořad - s tím souhlasím - žánr parodie a černý humor. To že se kreatura i po tolika letech nakrucuje v TV, je důkazem, že - většinově - co čech to prase .... ()

JesterKruger 

všechny recenze uživatele

To co dělá Sapík je naprostá čuňárna. Do všeho cpe tunu oleje, nebo tunu soli, nebo tunu cukru, a říká, že to je jenom trochu. Pak se nedivím, že je tak tlustý. Dávám jen jednu hvězdu za Babicu ()

oskiii 

všechny recenze uživatele

No tak to je velká jízda :D "Jiří, co tam dáváš za sýr? Babica: Prosím Tě, to je gouda. Sapík: Takže taková pizza ze severu....Sapík: Jiří, úplně Tě vidím jak stojíš, házíš to těsto a zpíváš ty jejich italské arie. Nejlepší zábavný pořad v historii televize Barrandov. Dva střelci u plotny...kilogramy másla, hektolitry smetany, oleje, tuny skvělých hlášek a uvolněná atmosféra. Zkrátka...Jiří, pojej se na to! To je vono Jiří ()

Peddro 

všechny recenze uživatele

Nechápu, že má tohle pan Sapík zapotřebí. Pana Sapíka si velmi vážím jako profesionála ve svém oboru na rozdíl od pana Babici, kterého jsem nikdy neviděl, že by se choval jako profesionál. Nejsem z oboru ani zaujatý proti panu Babicovi, ale nevím, že by měl restauraci na vyšší úrovni, kde se hostům dostane gastronomickému zážitku. Jeho kolegové, pánové Sapík, Pohlreich či Šubrt takové restaurace vlastní, dělají šéfkuchaře nebo obojí. ZATÍM JSEM VIDĚL POUZE JEDEN DÍL, ALE PROTI PANU BABICOVI JSOU PEJSEK A KOČIČKA NA MICHELINSKOU HVĚZDU. ()

Fenk 

všechny recenze uživatele

Pohodové vaření ve stylu - přišelsemdomuposedmikouscích,třechzelenejchamámnaněcochutˇ. Chemie mezi Jardou a Jirkou funguje, dokud se nezačne pít. ()

yarda1 odpad!

všechny recenze uživatele

To co tihle pánové předvádějí je fakt hnus. Vždycky z doslechu slyším, že pan Sapík je mistr kuchař a podobné chvály, nicméně výtvory, které nasází na talíř jsou děsivé. Pořad jsem viděl bohužel už dvakrát a zatím mě vždy inspiroval otevřít si knihu nějakého opravdového kuchaře a něčím dobrým si spravit chuť. ()

carramba66 

všechny recenze uživatele

Dám plnej knedlik jenom proto, že mě sere bezmyšlenkovitost ostatních hodnocení. Prostě kde je Babica, to dostane za nula, kdyby Pohlreich natočil jak si vytírá prdel, tak to bude umění... no lol Jako kuchařská show je to naprosto normální, dva frajeři vaří. Že je u toho Sapík imrvére vožralej a Babica vaří blafy, to je druhá věc. ()

Reklama

Reklama