Reklama

Reklama

Recenze (12)

kklepkaa 

všechny recenze uživatele

Původní Čarodějky jsou i po letech koukatelné. Bohužel tyhle šly s kvalitou dost dolů. Sestry jsou nesympatické a už vůbec nemluvim o tom, že dvě jsou hyspánky a jedna černoška. Všechny jsou sice dospělé, ale moc se tak nechovají. Světlonoš taky nic moc. A určitě nikoho nepřekvapí, že jedna ze sester je lesbička. Takže všechny hollywoodské kvóty jsou splněny ale na úkor kvality. ()

Silencia90 

všechny recenze uživatele

Kdo očekává totéž, co nabízí předloha, bude zklamán. A dle hodnocení to nejspíš očekává každý. Já osobně jsem také byla z restartu trochu rozhořčena. Nicméně zvědavost zvítězila. A musím říct, že tohle jsem nečekala. Čekala jsem vážný restart a hraní si na něco, co to není. Jenže oni to pojali vtipně. Vtipně? Ano, vtipně. A musím říct, že mě to docela bavilo. Samozřejmě, že to není jako staré a úžasné Charmed. A nikdy nebude. Troufnu si říct, že se jim to nikdy v ničem nevyrovná, protože to nemá téměř nic společného. Proto si mohli odpustit i ten stejný název. Nicméně pokud to beru jako nový nezávislý produkt, jsem docela spokojena. Není to zas tak špatné, lehce nadprůměrný seroš. Kromě názvu, který si teda mohli vymyslet nový ještě pohaním výběr nové Piper, která je mi krajně nesympatická. "Prue" je super, "Phoebe" na sobě snad ještě trochu zapracuje (doufám), ale Mel... Navíc kromě (nejspíš) nejstarší, ty holky vypadají na 16, obě. A proč sakra kouzlí v latině? No... uvidíme 3,5* ()

Reklama

Vxxx 

všechny recenze uživatele

Očekávám, že to budou lidi hejtovat už jen z principu a moc se nedivím. Původní čarodějky zbožňuji už od dětství a tohle nemá šanci. ALE! Pokud se na to budete dívat jako na nový seriál, který nemá s původním nic společného, tak to tak strašně špatný není. Politicky korektní je to fakt dost, ale já v tom zas takový problém nevidím. Proč by v televizi neměli mít zastoupení menšiny? Takže máme latina ségry, jedna z nich lesba, další bojuje za práva žen, třetí je je šíleně chytrá vědkyně, do toho nám tam lítá nový gay světlonoš. A proč ne? Souhlasím se zastoupením menšin i silných, chytrých žen. Ale několik problému s tím seriálem mám: 1) Hned od začátku jsou postavy představeny moc přehnaně. Seriály mají tu výhodu, že můžete postavy postupně poznávat v průběhu příběhu a tady nám vykreslili všechny postavy hrozně přímočaře v pilotním dílu. (I když v dnešní době, když nevíte zda vás ratingy přešopnou přes hranici 5 epizod, se toho na začátek snažíte narvat co nejvíce, chápu). A možná to bylo hereckým výkonem, ale charakter postav byl hodně přehnaný. Snad to v budoucích epizodách zklidní. 2) Na pilotní díl tam bylo opravdu málo akce. A to málo akce co proběhlo se většinou událo off screen. (Únos, bitka se psem...). 3) Když už tam nacpali knihu stínů s Mellindou Warren na první straně a stejný dům, mohli tedy vysvětlit, jak k tomu sestry přišly. (Což by nepochybně odporovalo finální epizodě originálních Charmed, jelikož moc dobře víme, že babička Piper četla vnoučatům příběh z Knihy Stínů v oném době. A vzhledem k tomu, že se Piper narodila v 1973 teoreticky, pokud se držíme reálné dějové linie, je jí v roce 2018 45. Tím pádem stále žije v době a stále vlastní knihu stínů. Takže to vysvětlení od tvůrců by mě opravdu zajímalo.) ///////// Na seriál budu koukat dál, alespoň dokoukám první sérii abych viděla, jak se ten nápad vyvrbí. Pilotní díl působil dost odfláknutě a lacině. O žádnou kvalitu se prostě nejedná. 2* ()

Mr.Ward

všechny recenze uživatele

Tak ale! Zas tak hrozný to teda nebylo... Sestry nejsou tak nesympatické, časem se bude dát zvyknout, narážky na aktuální témata jsou laděny na komediální vlně, takže to taky není žádný obří problém. Co je opravdu hrozné - efekty! Jako vážně? Co ten fake night king měl jako znamenat? To je pro ně levnější udělat digitální trik než hezkou masku jako např. v původních Charmed? A to Harryho mizení? To je fakt děs, ale je jinak pilot celkem v pohodě. Proto nechápu ty odpady tady... Taky jsem na Čarodějkách vyrůstal, ale holt se už nevrátí. Doba je jiná, takže to nemůže být zas takové retro, aby to zaujalo novou generaci. Zlepšit triky a hned to bude koukatelná zábava :-) ()

Sell odpad!

všechny recenze uživatele

Pôvodný seriál patrí medzi moje obľúbené seriály z detstva. A keď vyšla informácia že spravia reboot tak som sa na jednu stranu potešila, ale aj zhrozila. A právom. Toto bolo naozaj zlé, veľmi zlé. Nemám problém s postavami, ani výberom herečiek, to je v pohode. Ale ten scenár a spracovanie, WTF momentov nad ktorými som nechápavo krútila hlavou bolo viac než dosť a prečo všetko hodili do jedného dielu?! Objavovanie svojich schopností mohli pokojne natiahnuť na 2-3 diely, zoznámenie sa s celou situáciou a rovnako aj s nasťahovaním najstaršej sestry. Dám tomu ešte šancu, ale zatiaľ to vidím naozaj na ten odpad! ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama