Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Jane (Urassaya Sperbund) žije so svojim bratom Chutom (Sunny Suwanmethanont), lenže o domácnosť sa stará v podstate sama. Na Chuta ale čaká ťažká skúška, keďže Jane sa chystá vydať a presťahovať sa do Japonska. Zvládne život prvýkrát osamote alebo sa mu podarí sestrinho nápadníka odplašiť tak, ako to urobil už mnohokrát predtým? (Arsenal83)

(více)

Recenze (4)

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Co se týká thajských filmů, jsem úplný začátečník. V brzké době to ale hodlám napravit, protože tenhle kousek mi ukázal, že i Thajci mají sympatické a vtipné herce, a že umí natočit pořádný trhák. Jo, minimálně v Thajsku tenhle film teď dost frčí. A není divu, je to sranda a zároveň i doják. Jediná část, která je dle mého trochu přitažená za vlasy, je romantika. To ale trochu přičítám tomu, že "na tyhle věci" pohlížím jinak než Asiati. Doporučuji zhlédnout všem, kteří mají sourozence nebo kamarády, se kterými se hádají kvůli prkotinám. PS: Dá se u toho konce vůbec nebrečet? ()

Marze 

všechny recenze uživatele

Přes všechny hloupé gagy a melodramatickou zápletku je Brother of the Year překvapení s hluboce dojímavou druhou polovinou. Komické a extrémní žertíky, kterými se Jane a Chut navzájem trápí mají realistický způsob myšlení a oba mají vzájemnou spřízněnost. Rekl bych, že cílové publikum je mladá generace. Nechybí ani zvracení po pitce.Film má poněkud delší metráž. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Vcelku vydarené - teda najmä po žánrovej stránke to bola milá komédia s prirodzeným dôvtipom bez výraznejšieho tlačenia na pílu, ktoré mi väčšinou dosť znepríjemní celkový dojem z väčšiny komédií. Takže z tohto pohľadu veľké Plus! Súrodenci, ktorí boli absolútnymi protikladmi medzi sebou vybudovali poriadnu rivalitu, hoci Jane sa snažila byť čo najlepšou sestrou, tak Chut akosi nedokázal zniesť, že žije celý život v jej tieni, takže jej to asi potreboval dať poriadne vyžrať. Napriek jeho ľahkovážnosti a egoizmus, nemá človek napokon z neho až tak záporný pocit (teda aspoň ja som nedal). Film o nezvyčajnom súrodeneckom pute sa mi teda páčil, a Thajci opäť ukázali, že takýto žáner celkom vedia. Celý čas som bol na rozhraní 3 a 4 hviezd, ale ten koniec bol napokon dosť prvoplánový (bohužiaľ). ()

pushover 

všechny recenze uživatele

První půlka, která se snaží být za každou cenu vtipná (zvukový akcent na každou hlášku, nebo gesto), působí jako slabší groteska. Druhá půlka je více na vážno a podstatně lepší. ()

Reklama

Reklama