Reklama

Reklama

Nadměrná péče

(TV film)
  • Kanada Second Opinion (více)

Obsahy(1)

IT technička Ivy je  nervózní z prezentace před investory, začne ji bolet hlava a dostaví se migréna. Omdlí a musí na vyšetření, kde jí doktor Laurie sdělí, že má nádor na mozku, který rychle roste a zbývá jí asi rok života. Dostane léky na  bolest. Ivy se nesvěří ani své nejlepší kamarádce Skyler a když to sdělí Lauriemu, ten jí navrhne nelegální užívání neschváleného léku. Ivy se rozhodne, že to vyzkouší. Doktor jí přinese dávku na první měsíc, inkasuje od ní velké peníze a radí jí, jak zvládat migrény bez léků. Doktor Laurie obdrží obvinění ze sexuálního obtěžování, ale svému právníkovi tvrdí, že je nevinný. Ivy se věnuje po všech stránkách, až se spolu sblíží. Léčba podle něj zabírá. Když si vyjdou na večeři, napadne Laurieho žena, která ho obvinila. Přizná Ivy, že by mohl přijít o licenci, ale Ivy tomu nepřikládá velkou váhu. Druhý den je ta žena nalezena mrtvá a detektivové nevylučují vraždu. Laurie zalže, že byl s Ivy a poté jí poprosí, aby jeho alibi potvrdila. Ta to udělá, ale Skyler ji upozorňuje, že Laurieho chování je podezřelé. Sekretářka Laurieho Kelly mu sdělí, že ví, že měl s předchozí pacientkou sexuální styk a on ji ohrozí na životě a vyhrožuje. Skyler varuje Ivy před Lauriem, ale ta ji nechce poslouchat. Jede za ním a v jeho domě ho přistihne s jinou ženou. Když jí slíbí, že to s tou druhou ženou ukončí, odpustí mu. Konečně se Ivy svěří Skyler o experimentálním léku, což Laurieho vyděsí. Když ho pak Skyler navštíví v ordinaci, obviní ho ze lží a chce po něm, aby nechal Ivy na pokoji... (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

blackrain 

všechny recenze uživatele

Jako z učebnice psychologie. Bylo to laciné a komorní, to ano. Při sledování filmu mě bavilo, že jsem byla napřed před doktorem a jeho pacientkou. Předvídala jsem docela přesně, co jí pan doktor provede. Já jsem posouvala figurky po šachovnici. Ano, změnil jí život, ale to cílem nebylo. ()

Richard768 

všechny recenze uživatele

Trochu lacná dráma, keďže od začiatku bolo jasné, ako to asi je. Scény boli komorné, často so záberom na jediného herca, čo bolo snáď spôsobené nižším rozpočtom filmu. Treba však oceniť, že sa snažili. A ešte niečo: Ten lekár jej nakoniec naozaj zmenil život k lepšiemu, i keď trochu svojráznou a drsnou metódou. Ale vďačná mu byť mohla. ()

Reklama

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

Ty čtyři jsou pouze za scénář.Věřím tomu ,že to takhle existuje i v reálu.Prachy hýbou světem.Zpracování příšerné.Poměrně dobrá kamera ()

Galerie (15)

Reklama

Reklama