Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Posy je laskavá. Posy je nesmělá. Posy je zvláštní. Posy Pinkerton musí překročit vlastní stín. Tato zapřisáhle monogamní takřka třicetiletá mladá žena má jednoduchý život. Se svým snoubencem doktorem Tomem je už od dob, kdy byla teenagerkou. Její kariéra ilustrátorky lékařských materiálů utěšeně vzkvétá. Bokem se věnuje vizuálnímu umění a moc jí to baví. Ale po náhodném setkání s přitažlivým světa znalým byznysmanem Jackem začíná neplánovaně propadat jeho kouzlu. Zdá se jí tajuplný, okouzlující a s jeho zájmem o ni roste i její sebevědomí. Posy se zdráhá pustit se s Jackem do něčeho odvážnějšího než jen do nevinného flirtování. Jenže její sestřenice Laura, která je jejím naprostým protikladem, si myslí něco jiného. Laura tlačí na Posy, aby si naposledy užila, než se definitivně usadí s Tomem, jediným mužem, kterého kdy poznala. Posy touží zpřetrhat okovy a odhalit s Jackem své skryté stránky - své druhé já, kterému říká Královna hříchu. Ale netuší, že Jack, jenž jí tak uchvátil, je ve skutečnosti hotový ďábel. (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

TV film, ktorý sa chce hrať naviac a byť dobrým thrillerom. A niektoré pokusy mu aj vyjdu, napríklad na rozdiel od podobných počinov sa tu dočkáme aj nejakého napätia. A ani ten námet nebol zlý. Lenže scenár obsahuje až príliš veľa situácií, kedy sa pýtate, prečo to tá ženská robí? Má pred svadbou, nevyzerá veľmi nešťastne, ale nemá problém paktovať s prvým ženatým cudzincom, ktorý prejaví záujem? A prečo sa vlastne film volá kráľovná hriechu? Kto ňou má byť, keď nakoniec nebol ani hriech a vlastne ani kráľovná? Celkovo nedomyslený scenár zabíja film, ktorý mohol mať potenciál. ()

Adramelech odpad!

všechny recenze uživatele

V nitru snad každého muže se skrývá reziduum mužského šovinismu. Proto když divák shlédne film, kde se hlavní hrdinka chová jak pitomkyně, může mít sklon přičítat to ženské intelektuální nedostatečnosti. Já jsem však v životě viděl mnoho velmi inteligentních žen, a nejenom viděl, vlastníma rukama jsem se jich mohl dotýkat, takže jsem pevně přesvědčen o jejich existenci, kterou pokládám za nevyvratitelný fakt. Sice takové nejsou všechny, ale to, co se zde ukazuje, je vážně extrém ve směru právě opačném. Film má prostě mizerně napsaný scénář. Z dialogů mi tekly nervy a slibný název vůbec nekoresponduje s tím, co film nabízí. Ztráta času! ()

Vabr odpad!

všechny recenze uživatele

Za dlouhou dobu, co není Prima Love film podprůměrný nebo špatný ale hrozný. Hlavní postava je nesympatická, naivní, nafrněná. Je srabská v karierním životě, tak jí chce její přítel pomoct, ale ona se na něho ještě k tomu naštve! Chce být dě*kou, tak se jí i stane. Není jí vůbec divný, kolikrát jí ten chlap ,,náhodně'' potkal. Pak to schytá její sestřenice kvůli její hlouposti víc než ona! Nechápu, že když je uvězněná v dvoupatrovým pracháčským sídle, že se nesnaží utýct oknem. akt na palici. Jde jí o život, ale že by se snažila nějak utýct to raději ne. Nesnáším, že každý Prima Love film je střihnutý vždy u konce na nějakou přehnaně veselou událost, takže jako zde na svatbu. Působí to přehnaně kýčovitě a opravdu je to už trapné. Kanadské thrillery vážně nesnáším a jsou strašně jednoduché. Hlavně tady na Prima Love. Jo, a kdo furt tady zvedá to hodnocení?! I babičce se to nelíbilo, a to se jí líbí snad každý Prima Love film, nebo vlastně film vůbec :D. VYHODNOCENÍ: MALOVAT MOŽNÁ UMÍ, ALE HRÁT CHUDINKU TEDA NE ()

Reklama

Reklama