Reklama

Reklama

Epizody(22)

Obsahy(1)

Hank, Charlie a Sid přišli o parťáka v domově důchodců. Na jeho místo se k jejich nelibosti tlačí nová a velmi svérázná spolubydlící Margaret. I když se jim to vůbec nelíbí, vypadá to, že s Margaret nuda rozhodně nebude... (TV Prima)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Už samotný název předurčuje seriál k zániku. Celá partička totiž ani náhodou nepůsobí, že by byla cool. Já si pod tímto pojmem představuju staroušky, kteří poslouchají rap, skáčou s padákem apod. Určitě to není banda, která vede řeči u oblíbeného stolu v domově důchodců a řeší povětšinou naprosté krávoviny. To je totiž asi tak vše, čeho se lze dočkat. Seriál se pokouší místy přiblížit mladší generaci ke starší, ale je otázkou, jak se mu to daří, když si partička většinou trvá na svých předsudcích a názorech a jen málo jsou ochotní je změnit. A poodhalit svět domova důchodců se taky moc nepovedlo. Americké důchoďáky jsou evidentně podstatně luxusnější než české, ale podle seriálu naši staříci mají zase mnohem více společných aktivit a zábavy obecně. Pár dobrých vtipů jsem zaznamenal, ale na celý seriál to zdaleka nestačilo. Vůbec nejlépe působil Leslie Jordan jako gay, ale místy jsem měl pocit, že dost přehrává, nejvěrohodnější mi pak přišel střízlivě působící Martin Mull. Trochu mě mrzí, že Jamie Farr nedostal větší roli třeba i jednoho ze staříků. ()

filipvrbik 

všechny recenze uživatele

Jako nasadit něco na COOLu po BBT je dost odvaha, nicméně je to celkem srandovní a své kouzlo to má, a protože já už su starší ročník (a 11let v důchodu), tak se mi to líbí... ()

Reklama

filip289 

všechny recenze uživatele

Nie, nie, nie. Končím po 8 častiach. Do sledovania seriálu som išiel s veľkými predsudkami, kedže práve tento projekt nahradil skvelú Mick, ktorú idiotský Fox samozrejme po dvoch sériach zrušil. A na prekvapenie prvé epizódy neboli až také zlé (druhá ma napríklad dosť pobavila). Potom však prišiel príliš rýchlo útlm a každá časť bola čoraz viac slabšia a slabšia a aj zo začiatku zábavný teploš Leslie Jordan mi už prišiel často otravný. Najväčším plusom seriálu bol samozrejme Martin Mull a jeho postava. Naopak najhoršou bola suverénne postava Hanka, ktorá bola naprosto zlá a otravná a seriálu by bolo bez nej oveľa lepšie. Ale to je už teraz jedno, The Cool Kids chýbať nebudú.3/10 ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama