Reklama

Reklama

Deadly Class

(seriál)
  • USA Deadly Class
Trailer

Epizody(10)

Obsahy(1)

Seriál Deadly Class sleduje rozčarovaného mladíka, který byl přijat na legendární střední školu pro zabijáky. Zachovat si mravní zásady, zatímco se snažíte zorientovat v krutém studijním plánu, mezi partičkami podlých studentů a ve vlastních adolescentních pocitech nejistoty, by mohlo mít fatální důsledky. Drama, které se odehrává na pozadí kontrakultury pozdních osmdesátých let minulého století, vypráví příběh o dospívání, jaký jste dosud neviděli. Natočeno podle stejnojmenného úspěšného komiksu od Ricka Remendera. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele Bozvav k tomuto seriálu (2)

Reagan Youth (2018) (E01) 

Nápad vypadal zajímavě, nicméně zajímavý nebyl. Propagace násilý bez důvodu už u dětí mi přijde totálně ubohá. Jednu hvězdu za sympatického hlavního hrdinu. Představa, že by někdo pozbíral všechny potenciální asociály už v pubertě a naučil je, jak být velmi výkonými sociopaty mne spíše děsí, než baví. ()

Noise, Noise, Noise (2019) (E02) odpad!

Dala jsem šanci druhému dílu a upřímně, měla jsem co dělat, abych tu kravinu dokoukala. Ještě větší pruda a ještě méně logiky, či racionálního jednání. Kašlu na to, je to sračka pro pubertální devianty a těch je zde koukám dle hodnocení vcelku dost, což mne mírně znepokojuje. ()

Související novinky

Tvůrci Avengers a krimi plná drog

Tvůrci Avengers a krimi plná drog

27.08.2018

Režiséři posledních dvou Avengers filmů Joe a Anthony Russo se v posledních měsících nenudili. Kromě postprodukce na čtvrtých Avengers totiž makali taky na nově vznikajících seriálech Quantum and… (více)

Co chystají tvůrci třetích Avengers?

Co chystají tvůrci třetích Avengers?

12.07.2018

Bratři Anthony a Joe Russo se díky dvěma velebeným marvelovkám Captain America: Návrat prvního Avengera a Captain America: Občanská válka dostali rychle do povědomí většiny filmových diváků. Za… (více)

Reklama

Reklama