Reklama

Reklama

Deadly Class

(seriál)
  • USA Deadly Class
Trailer

Epizody(10)

Obsahy(1)

Seriál Deadly Class sleduje rozčarovaného mladíka, který byl přijat na legendární střední školu pro zabijáky. Zachovat si mravní zásady, zatímco se snažíte zorientovat v krutém studijním plánu, mezi partičkami podlých studentů a ve vlastních adolescentních pocitech nejistoty, by mohlo mít fatální důsledky. Drama, které se odehrává na pozadí kontrakultury pozdních osmdesátých let minulého století, vypráví příběh o dospívání, jaký jste dosud neviděli. Natočeno podle stejnojmenného úspěšného komiksu od Ricka Remendera. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer

Recenze (50)

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

ač komiksovka,která se navíc odehrává v jakémsi pseudo watchmen světě mě Deadly Class ani zdaleka neoslovilo tak jak jsem doufal a vlastně ani nejsem schopen říct proč.Akce je tu slušná,děj celkem slušně šlape a postavy jsou poměrně zajímavé,ale jako celek je to mnohem méně zábavné než třeba Doom Patrol nebo Umbrella Academy.Pokud bude druhá řada,tak vzhledem k otevřenému konci kouknu,ale nebudu z těch kdo by jí nějak extra netrpělivě vyhlížel...60% ()

MikyAff 

všechny recenze uživatele

Deadly Class navnadilo skvělým a lehce temným začátkem o prostředí zabijácké školy a tajemného Marcuse. Celé tohle dobré navnadění se naprosto zvrtne v díle s Las Vegas a od té doby se jedná o prapodivnou teen telenovelu, kdy vám i původně sympatické postavy začnou lézt docela na nervy. Od té doby to pro mě šlo z kopce, na další díly jsem se ani netěšila a sledovala je jen tak na půl. Chápu, že je seriál podle komixu, ale pro mě je strašná škoda, že děj nezůstává u školy a vyvíjí se úplně jiným směrem. Na pokračování se úplně netřesu. ()

Reklama

Jaro.Krafcik 

všechny recenze uživatele

Neviem či má toto cenu komentovať, no ale predsa len. Keď to niekto porovnáva s Harry Potterom je asi trochu mimo, samozrejme sa aj našiel uživateľ ktorý tomuto výtvoru dával na epizódy plné počty. Potom to aj tak vyzerá, seriálu svieti 75%, zbytočný seriál pri ktorom sa Netflix nesnažil dávať ani popis epizód. Mňa vôbec nenadchol. 2* ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Zmijozelí Klubem rváčů prohnaný punkový Kick-Ass v reganovském skoro světě Watchmenů. Úvodní epizoda ještě působí, že to bude klasický zástupce vítězství stylu a formy nad obsahem, ale záhy se ukáže, že tomu tak není. Pod onou retro cool drsně drsnou náctiletou brakovou nihilistickou slupkou se totiž skrývají až překvapivě dobře rozvíjené (a světe div se, i odehrané) postavy, emoce, trable dospívání a hledání sebe sama. Akorát namísto prvních lásek a opouštění domova je to skrze usekané končetiny, drogy, utrpení, ponižování a galony krve. A samozřejmě i skrze mohutně zdvižený prostředníček systému a vůbec tak nějak všem(u). Je vidno, že nad strukturou i stylizací někdo přemýšlel; a to ne zrovna málo. Sympatické to je již od samého začátku i tím, že osmdesátky se tu neevokují "lacině" pouze skrze (skvostný!) dobový soundtrack a tepající synťáky. Není to pro každého, na to je to až příliš svébytné a razící si vlastní cestu, ale to už tak u látek s kultovním potenciálem bývá. A že tohle je "instant cult classic" jak z partesu. | S1: 4/5 | ()

Ratemus 

všechny recenze uživatele

DC patří mezi mé oblíbené komiksové série, a tak jsem byl hodně natěšený na seriál. Bylo to jedno velké překvapení, je to drsné, akční, zábavné, plné sympatických dobře zahraných postav a hlavně z většiny hodně věrné předloze. Bohužel je to místy nesmírně ukecané a pokud už něco není dle předlohy je to úmorně nudné...ve výsledku jsem se ovšem bavil a na další řadu se těším...rozhodně doporučuji ()

Galerie (199)

Zajímavosti (4)

  • Od času 39:19 zní kompletní skladba „To Have And To Hold“ z alba „Music For The Masses“ (1987) britské elektronické skupiny Depeche Mode. (Dangerous2)
  • Seriál je adaptací stejnojmenné celosvětově úspěšné komiksové série nakladatelství Image comics od autora Ricka Remendera. (Ratemus)
  • Benedict Wong hraje mistra Lina, ředitele tajné školy zabijáků. Je to jeho druhá komiksová role, tou první je Wong, kouzelník ve filmu Doctor Strange (2016). (Ratemus)

Související novinky

Tvůrci Avengers a krimi plná drog

Tvůrci Avengers a krimi plná drog

27.08.2018

Režiséři posledních dvou Avengers filmů Joe a Anthony Russo se v posledních měsících nenudili. Kromě postprodukce na čtvrtých Avengers totiž makali taky na nově vznikajících seriálech Quantum and… (více)

Co chystají tvůrci třetích Avengers?

Co chystají tvůrci třetích Avengers?

12.07.2018

Bratři Anthony a Joe Russo se díky dvěma velebeným marvelovkám Captain America: Návrat prvního Avengera a Captain America: Občanská válka dostali rychle do povědomí většiny filmových diváků. Za… (více)

Reklama

Reklama