Reklama

Reklama

Tátové na tahu

(seriál)
Česko, 2018, 14 h 35 min (Minutáž: 52–55 min)

Scénář:

Richard Malatinský, Václav Hašek, Tomáš Holeček, Dalibor Demel (více)

Hrají:

Štěpán Benoni, Karel Dobrý, Saša Rašilov nejml., Petr Vaněk, Aňa Geislerová, Jana Stryková, Eva Podzimková, Lumíra Přichystalová, Jakub Prachař (více)
(další profese)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Je ráno, 1. září. Před školní budovou není po dvou měsících prázdnin k hnutí a okolní ulice jsou ucpané parkujícími auty. Všechny řídí výhradně ženy a ze zadních sedaček jako miniaturní parašutisté vyskají děti s obrovskými batohy. A uprostřed toho ženského světa se najednou objeví 4 exoti. Chlapi na mateřské.  Konec starých časů. Muži chodí na mateřskou, exmanželé se o potomky starájí ve střídavé péči a homosexuální páry mají děti.  A i když teď chlapi dělají totéž, co ženy, není to totéž. Dopravit děti do školy ještě předtím, než skončí vyučování. Nezapomenout se po rozvodu vystěhovat z bytu. Nebo zajít na nákup a místo piva koupit sunar. Výchova je teď dobrodružnější. Chytrý, dojemný a vtipný příběh o 4 moderních rodinách, které mají jedno společné. Domácnost a výchovu dětí si vzali na starost muži. Každý z hrdinů je naprosto odlišný, ale spojuje je jejich společný úděl, přátelství a snaha nepoztrácet děti. Během série s nimi prožíváme zrození, svatby, rozvody, kariérní pády i soukromé tragédie. Budou se nenávidět milovat, navzájem si pomáhat a hlavně bojovat o to, aby byl každý z nich nejlepším tátou na světě. (TV Prima)

(více)

Recenze (7)

mira007 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Primácká vztahovka podle jakéhosi izraelského seriálu o čtyřech otcích má famózní obsazení, dobrou kameru , snahu o modernost a svižnost ve vyprávění, a sám oceňuji, že se to netočí v ateliéru, ale bohužel tomu chybí víc vtipu a nakonec to moc nepřekročí klasické tv vztahovky komerčních televizí. ()

Reklama

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Tátové na tahu je takový nemastný neslaný seriál. Na jedné straně jsou v každém díle opravdu povedené vtipné komediální situace. Na druhé mi to trochu přijde lehce prvoplánové. Leckdy to totiž působí tak, že kromě Jany Strykové mají všichni strašně moc volna, jen se flákají a nic pořádně nedělají. Pak mají tím pádem i možnosti vymýšlet různé krávoviny, kterými by se při běžných starostech nikdy nezabývali. Opravdu bych chtěl tak angažované rodiče ve školské správě kdekoli v Česku vidět. Určitě se nějací najdou, ale mnoho jich nebude. Seriál též předjímá párek gayů jako otců s výchovou dokonce dvou dětí. Možná by stálo za to tuhle partičku vidět ještě ve druhé řadě, kde by třeba vyrazili na prázdniny. Škoda závěru, který komediální seriál posunul do úplně jiné, pro mě zcela nepochopitelné, roviny. ()

anitae 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Máme první školní den a všude nám kvetou sakury a jarní příroda se probouzí....tak to bylo jen na rozjezd a já se teda za celý díl ani neusmála. Asi seriál pro tatínky na mateřské:))) A ani další díly nepřekvapily. ()

Peabody 

všechny recenze uživatele

Leccos mi vadilo, ale to, že chlapi tady nebyli ukázáni jako debilové co neumějí ani vykoupat miminko, je pozitivní a taky to nebyl seriál jen o tom, kdo s kým kdy šuká, někteří i pracovali /jakkoli ta karikatura práce v reklamce je klišoid první třídy. Líbila se mi Lumíra, nezvyklý a rajcovní typ, Aňa Geislerová pořád roste, jako herečka výborná, zbylé dvě dámy bych nekomentovasl, na pohled dobré. Hlavní čtveřice mužů výborná až dobrá, dokonce i Jakub Prachař mi přišel jako holčička ve dvojici méně protivný než obvykle a snad i herec by z něj mohl jednou vyrůst. Logiku v tom hledat smysl nemělo, prostě snaha o komedii, občas se povedla, občas ne. A konec - to snad pan Malatínský ujel s lajnou, tohle jako tečka bez ničeho dále? ()

Galerie (165)

Zajímavosti (3)

  • Herec Karel Dobrý byl v osobním životě na mateřské dovolené místo své ženy. [Zdroj: Novinky.cz] (Duoscop)

Reklama

Reklama