Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikola potřebuje práci a jelikož Marek postrádá asistentku, Jakuba napadne, že by se Nikola mohla u něj ucházet o místo. Navzdory počátečním nezdarům , Nikola nakonec zazáří. Luborovi chvíli trvá než přijme fakt, že Lucie začíná žít nový život, jehož součástí je učitel Táborský. Ani dobrým přátelům se nevyhýbají těžké chvilky, tragédie v Jakubově rodině poznamená všechny kamarády. (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

Nessak odpad!

všechny recenze uživatele

Komedie? Vážně komedie? Proč? Proč jsem na to musel koukat? Naštavný jsem dvakrát tolik, protože jsem se na to těšil. Námět mě nadchnul a já čekal, který díl to konečně rozjede. Po třetím dílu jsem pochopil, že komedie tedy vůbec a protože žena koukala dál, vím že jen horší a horší. Herci fajn, ale co když mají k dispozici jen scénář co mají a režie ... ta to jen zazdí. A nakonef to doslova a do písmene zabijí. Doufám, že zabili i jakékoliv pokračování téhle smutné nudy. ()

Reklama

EddieIron odpad!

všechny recenze uživatele

Jaký má smysl, ukončit vcelku povedený a vtipný seriál tragédií? Kam na tyhle nápady dnešní tvůrci chodí? Naprosto tím zabili všechno, co bylo před tím! ()

bourec odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto s klidnym svědomím sem napíšu,že ten kdo schválil ukončení !!!!komediálního seriálu!!!! touhle trapnou citovou vsuvkou,je čůrák.Jestli autoři nechtěj pokračovat,pak absolutně nechápu,jakej význam tenhle konec měl.Trapas,ke kterýmu nemám slov.Celkově seriál 0%. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama