Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nikola potřebuje práci a jelikož Marek postrádá asistentku, Jakuba napadne, že by se Nikola mohla u něj ucházet o místo. Navzdory počátečním nezdarům , Nikola nakonec zazáří. Luborovi chvíli trvá než přijme fakt, že Lucie začíná žít nový život, jehož součástí je učitel Táborský. Ani dobrým přátelům se nevyhýbají těžké chvilky, tragédie v Jakubově rodině poznamená všechny kamarády. (TV Prima)

(více)

Recenze (5)

EddieIron odpad!

všechny recenze uživatele

Jaký má smysl, ukončit vcelku povedený a vtipný seriál tragédií? Kam na tyhle nápady dnešní tvůrci chodí? Naprosto tím zabili všechno, co bylo před tím! ()

bourec odpad!

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Naprosto s klidnym svědomím sem napíšu,že ten kdo schválil ukončení !!!!komediálního seriálu!!!! touhle trapnou citovou vsuvkou,je čůrák.Jestli autoři nechtěj pokračovat,pak absolutně nechápu,jakej význam tenhle konec měl.Trapas,ke kterýmu nemám slov.Celkově seriál 0%. ()

Nessak odpad!

všechny recenze uživatele

Komedie? Vážně komedie? Proč? Proč jsem na to musel koukat? Naštavný jsem dvakrát tolik, protože jsem se na to těšil. Námět mě nadchnul a já čekal, který díl to konečně rozjede. Po třetím dílu jsem pochopil, že komedie tedy vůbec a protože žena koukala dál, vím že jen horší a horší. Herci fajn, ale co když mají k dispozici jen scénář co mají a režie ... ta to jen zazdí. A nakonef to doslova a do písmene zabijí. Doufám, že zabili i jakékoliv pokračování téhle smutné nudy. ()

Galerie (6)

Reklama

Reklama