Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Zatímco novinářka Lois Lane z Daily Planet provádí rozhovor se Supermanem o jeho původu a poslání, tak jeho úhlavní nepřítel Lex Luthor spřádá své ďábelské plány – souvisí to nějak s laboratoří společnosti STAR? Mezitím dopadají do oceánu pozůstatky meteoru a trosky vesmírné lodi – národ Atlanťanů posílá na místo své hlídky, ty jsou však zničeny neznámou bytostí... (fiLLthe3DD)

(více)

Recenze (56)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Co se týče filmů, měli jsme tu už Batman v Superman a dokonce i animák Doomsday. Tento příběh tedy už spousta lidí zná a není důvod, proč jej adaptovat o pár let později znovu, nebo ano? Odpovědi se diplomaticky vyhnu, ovšem musím pochválit (opět) animovanou divizi Warner Bros, která nám každý rok sype další a další (většinou dost povedené) příběhy ze světa našich milovaných hrdinů z nakladatelství DC a opět je u toho Sam Liu. Určitě se nejedná o nejpamětihodnotnější produkt z této dílny, ale pro fandy další skvělá jednohubka. ()

StanislachKo 

všechny recenze uživatele

Tieto DC animáky zväčša iba počúvam (a hlavu mám 50/50 vrazenú do krížoviek alebo tak), lebo primárne obdivujem a zbožňujem duchaplnosť dialógov a príbehu ako takého. Ale od tohto som nevedel odtrhnúť oči a fakt mi nebolo všetko jedno. A to aj napriek tomu ako tá animácia (s ohľadom na súčasné možnosti) vyzerá. Aaach, všetkým tým ukážkovým NERDOM asi začínam až príliš dobre rozumieť. ()

Reklama

Martrix 

všechny recenze uživatele

Jak už zaznělo v mnoha komentářích, hrané DC filmy jsou tak špatné, že vedle nich působí většina animáků líp. Přesto bych to nezveličoval. Pro mě budou DC postavy vždycky dětinské a nudnější, než od konkurence. Třeba je poslední neuspěch hraných filmů právě v tom, že superpostavy nafasovaly svět, ve kterém jsou všichni tak tupí, že se nechají ošálit brýlemi, oblečením, nebo zelenou škraboškou. Postavy DC pořád řeší, aby je někdo nepoznal a neohrozil jejich rodiny. To je trochu nuda. Většina marveláků nezapadá do světa, který působí stejně jako ten, který divák zná, ale je to osvěžující. Smrt Supermana, bude pro většinu lidí, kteří viděli poslední hrané filmy, trochu matoucí. Vztah Lois a Clarka je na začátku, přesto už je pohromadě Liga spravedlnosti a navíc je z názvu zjevné, že Superman umře. Kdo už nějaký animák viděl, ví, že tady se posloupnosti s hranými a leckdy ani animovanými filmy, neřeší. Takže kdo čeká nějaké nastavení/pokračování třeba posledního kino"hitu", bude koukat. Spíš je to jeho lepší verze. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Další super DC animák. V podstatě tu můžeme vidět to samé, jako ve filmu Superman: Doomsday nebo Batman vs Superman. Rozdíl je snad jenom v tom, že tu vidíme celou Justice League a to dost často. Kromě nich ve filmu vystupuje i Lex Luthor. Ve zkratce si Superman a Doomsday dají po držce, nic zásadního. Mohlo toho být víc... "Luthor vás zachrání!" ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

Úprimne netuším, prečo je táto dlhé roky očakávaná adaptácia jedného z najslávnejších komiksov presunutá do súčasnosti a pobehuje tam Justice League z aktuálnej kontinuity animovaných filmov. Výsledok je pomerne mdlý komiksový animák s riedkym dejom a prebytkom humoru, akcie a bočných línií, ktorý zapadá skôr do šede tých priemernejších filmov v rámci animovaného DC univerza, než medzi klasiky ako bola napríklad adaptácia Dark Knight Returns. ()

Galerie (103)

Zajímavosti (3)

  • V závěrečných titulcích obsahuje film 4 scény. (Puxina)

Reklama

Reklama