Reklama

Reklama

Éra Supermanů

  • USA Reign of the Supermen (více)
Trailer

Obsahy(1)

Šest měsíců po smrti Supermana v Metropolis opět vzrůstá zločinnost. Lex Luthor představuje na tiskové konferenci nového Supermana, či spíše Superboye, klon, jak později zjistí Lois, vytvořený doktorem Donovanem z DNA Luthora a Clarka. Tiskovku ale přeruší vpád dalších tří Supermanů, jsou to Eradicator, Steel a Cyborg, kteří bojují mezi sebou. Cyborg pak navštíví Lois a přesvědčuje ji, že je skutečný Superman, jen má teď nějaké náhradní díly. Clarkovo tělo sice zmizelo, ale Lois mu nevěří. Rozhodne se zjistit, kdo jsou tito neznámí, proč tam jsou a jaké je jejich místo ve světě bez Kal-Ela.Metropolis napadnou démoni a zlikvidují Ligu spravedlnosti. Cyborg zachrání prezidentku a je prohlášen pravým Supermanem… (TV Nova)

(více)

Recenze (34)

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Tentokrát o něco slabší kousek z animované divize Warner Bros, ale spíše příběhově. Jinak hezké navazání na loňský The Death of Superman opět od prověřeného Sama Liu, jenom mě zaujala absence Aquamana a že někteří členové Justice League neřeknou ani slovo, snad toho příště Darkseidovi řeknou více. ()

Shakers 

všechny recenze uživatele

Dosť slabé oproti tomu, čo nám Sam Liu naservíroval v prvej časti. Neviem či to je jeho vinou, alebo príbehom, pretože Sam Liu je skúsený režisér takýchto DCčiek, no toto bolo dosť odbyte, bez zápalu, bez lepších scén, ktoré by strhli a ktoré predošlí diel mal. Odporúčam počkať si na po-titulkovú scénu. 70% - 3* ()

JohnnyD 

všechny recenze uživatele

9/10 O poznanie lepšie ako prvý diel. Reign of the Supermen je nabitý dejom, zvratmi, tajomstvami, mytológiou - všetkým, čo prvému filmu chýbalo. A Lois s Dianou sú rozkošné BFF! K dokonalosti filmu chýba skrátiť o zopár nudných akčných scén a pridať prvé dejstvo s prestrihaným The Death of Superman na tretinu. ()

Kothy 

všechny recenze uživatele

Další animák od Sama Liu, který se nijak výrazně neliší od těch ostatních. Navazuje na Smrt Supermana a působil na mě jako kombinace filmů Soudný den a JL: Válka. Přesto, že mě potěšila přítomnost Darkseida nebo Juscite League, sledovat nekonečné bitky dvou a více Supermanů moc zábava není, něco tomu chybělo. Snad se to příště povede líp. I tak se mi tu líbil Luthor a další známé DC postavy. Animáky pořád táhnou. "Ti ho sni zaživa." ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Animácia slušná, príbeh slušný, myslím, že sa dá hodnotiť vyššie, aj keď nie som fanúšikom a divím sa, že príbehy so Supermanom ešte nevymizli. ()

Caszidy 

všechny recenze uživatele

Nedá se než souhlasit, že zápolení dopplegangerů o to, kdo je supermanovější Superman je vlastně daleko zábavnější a povedenější snímek, než předchozí The Death of Superman. Jako obvykle se zde zřejmě ředí předloha až do takřka čirého nálevu, nicméně i tak jde o slušně odsýpající podívanou, která jednoznačně pobaví víc, než řada hraných komiksových konkurentů (a o takovém Arrowerse už ani nemluvím). ()

PKD 

všechny recenze uživatele

Jak jsem tak nějak podvědomě tušil,minimálně o třídu lepší,než Death of Superman. Je to opět ironie,že s masivní předlohou,která ve formě knihy má slušných 480str.! které prostě nenarvete do 80min. ani pokud byste se rozkrájeli, se to má tak, že mám raději Death of S.než World without S.a závěrečná Return of S. a u adaptace je to právě naopak. A dokonce mi ani zde nevadilo, že je děj opět velmi změněn a comicsem je jen zběžně inspirován, než že by zde šlo o přímou adaptaci. P.s.potitulková scéna, je fakt úlet. Tímto mažu předchozí film a nechám si jen tento. ()

filmmovier 

všechny recenze uživatele

Neviděl jsem sice předešlé animáky, ale to nevadí, protože znalost komiksů k tomuto docela stačí a myslím, že film se dá jakž takž sledovat i samostatně. Éra Supermanů není vůbec špatný film, ačkoliv v animovaném DC existují lepší kousky, ale také nemálo kousků horších. Jedná se o příjemnou akční jednohubku s fajn příběhem, která rozhodně neurazí, ale v konkurenci ani příliš nenadchne. Ale pořád je to mnohem lepší, než hrané filmy, kvalita se ani v tomto animáku nezapře. Sam Liu je ostatně její zárukou, a nezklamal ani tentokrát. 75% ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Oproti minulému dílu velké zklamání. Je sice pěkné, že je zde až 5 supermanů, ale prostor dostanou jen dva takový Eradicator je vyloženě do počtu. Čekal jsem, že to zachrání aspoň potitulková scéna, ale i ta zklamala. 60 procent ()

BROKEN_ 

všechny recenze uživatele

Sice se jedná o slabší pokračování po The Death of Superman, ale ve finále se jedná o dobrej kousek. V první polovině se řeší odkud se vzali ti cyborg supermani, tam to trochu pokulhává. Pak dojde k zvratu o kterém si myslím, že není vůbec špatný, mě se to líbilo. Liga Spravedlnosti tady měla méně prostoru než v předchozím díle, ale opět pobavil humor, Green Lanterna jsem si oblíbil. Konec to ale vyzdvihuje a já se opravdu těším na pokračování, kde bude Darkseid! Hodnocení 3,5. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Superman je mrtvý! V Metropolis však zčistajasna začínají působit 4 jeho rozdílné, podezřelé verze. Zjišťování Lois Laneové, co jsou tyto "kreatury" zač, zaujalo – podstatně víc, než klasická finální přepálená a zamotaná bitkovaná, když se karty (obvyklého plánu na ovládnutí světa) vyložily. Ona samotná akce by nemusela být úplně marná (jakkoliv je generická), devalvuje ji ovšem levná, nedetailní, statická animace. ()

dragon94 

všechny recenze uživatele

Mně to teda moc nebavilo. Příběh mě nedokázal strhnout. Akce byla taková obyčejná. Řekl bych průměrný animák, který sice nenudí, ale také ničím nevyčnívá. 3* 55% ()

iXtr3m3 

všechny recenze uživatele

Tento dvojfilm pridávam to na tretie miesto za Dark Knight Return a Flashpoint Paradox. Skvelý príbeh aj priebeh. Dostali sme to, o čom v hraných filmoch môžeme zatiaľ len snívať, skvelá akcia, dobré obsadenie hrdinami, zaujímavá potitulková scéna ála Indenpendence Day 2. Teším sa na prípadné pokračovanie. ()

Hanys_ 

všechny recenze uživatele

Úvod spíš nudil (superboy, celková bitva o nového Supermana), pak se ale příběh trošku víc rozjede, a vlastně až do konce je to dost zajímavé. Jasně, na animovanou odnož DC spíš slabší průměr, ale pořád v poho animák. 6/10 ()

Reklama

Reklama