Reklama

Reklama

Two Sentence Horror Stories

(seriál)
Horor / Drama / Mysteriózní / Thriller
USA, (2017–2022), 11 h 14 min (Minutáž: 15–21 min)

Tvůrci:

Vera Miao

Kamera:

Paul Yee, Guy Pooles

Hrají:

Sunkrish Bala, Carolyn Hennesy, Bobby Naderi, Gentry White, Michelle Arthur, Lisa Marie Summerscales, Tammy Tavares, Christopher Rivas, Hannah Barlow (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(33)

Obsahy(1)

Tato antologická série hrůzy představuje rozmanité postavy, které čelí strachu v mrazivých situacích, jež přesahují hranice každodenní rutiny. (tribican)

Recenze (3)

LindaVa 

všechny recenze uživatele

Zdá se mi to celkem podhodnocené. Jde vlastně o cca dvaceti minutové storky splácané ze všech možných horrorových stylů a příběhů. Nic originálního v tom nehledejte, ale na odreagování před spaním ideální. Snad jen do očí bijící "barevnost" je občas až přehnaně nucená, ale čert to vem, to je dneska prej moderní.;) ()

Alfréda 

všechny recenze uživatele

Shlédla jsem všechny díly, abych náhodou nekřividla hodnocením. A zas taková kravina, jak někteří hodnotí, to podle mě není. Kvalita je dost různorodá, a spíš jde o takové temné historky než horory. Ale dva dobré příběhy jsem tam našla. Jako relax před spaním a možná i inspirace dobré. 50% ()

Reklama

Shanen29 

všechny recenze uživatele

Mix hororových povídek,které opravdu nevystraší a dějově ani nezaujmou.Pod takovým názvem bych si představil daleko tvrdší přístup. ()

Reklama

Reklama