Reklama

Reklama

Lovci čarodějnic

(festivalový název)
  • Srbsko Zlogonje (více)
Trailer

Obsahy(1)

Desetiletý Jovan trpí dětskou mozkovou obrnou. Jeho diagnóza formuje jeho každodenní život a chlapec má za to, že díky ní je pro ostatní neviditelný – zejména pro své rodiče a spolužáky. Často tak uniká do světa fantazie, kde je tím, kým chce, a má nadpřirozené schopnosti, které by chtěl mít každý. Jovanovu (ne)obyčejnou existenci však náhle naruší nová spolužačka Milica. Odvážná a odhodlaná dívka postupně boří zeď, kterou kolem sebe Jovan postavil, a nakonec jej pozve ke skutečnému životnímu dobrodružství – osvobodit svého otce od jeho nové manželky – dívčiny nevlastní matky – kterou Milica považuje za čarodějnici. Výprava zavede Jovana do reality, kterou si nikdy neuměl ani představit. Aby se stal opravdovým hrdinou, musí ale nejdříve přijmout sám sebe takového, jaký je. (Zlín Film Festival)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (1)

hygienik 

všechny recenze uživatele

Film s obrovským, ale premrhaným potenciálom. Dejová linka s telesným postihnutím by bola zaujímavá, lenže s pribúdajúcim časom ustupovala stále viac do úzadia. Na konci mi prišlo, že je vlastne jedno či tam hral zdravý alebo hendikepovaný "super hrdina", lebo pre dej to nebolo vôbec dôležité, čo je podľa mňa škoda. Zlínfest 2018 ()

Galerie (11)

Související novinky

Zlín Film Festival zná vítěze

Zlín Film Festival zná vítěze

07.06.2018

58. ročník Mezinárodního festivalu filmů pro děti a mládež Zlín Film Festival dospěl před pár dny do svého závěru. Na festivalu se objevilo 300 filmů z celkově 55 zemí světa, do soutěžní části pak… (více)

Reklama

Reklama