Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Danny McNamara je bývalý agent FBI, který se v současnosti živí jako právník v oblasti historických uměleckých předmětů. Jeho známý Jay Reece si ho najme, aby mu pomohl najít Dr. Anu Castillovou, která byla unesena teroristou Karimem Faroukem během své výpravy za objevem hrobky Antonia a Kleopatry. McNamara souhlasí, že se akce zúčastní, ale jako parťáka si vymíní svou bývalou přítelkyni Lexi Vaziriou, profesionální zlodějku a podovdnici. Lexi by mu měla pomoci získat kontakt na černém trhu, kde by se případně artefakty po Antoniovi a Kleopatře mohli prodávat. Lexi souhlasí se spoluprací pod podmínkou, že ji bude policií odpuštěný její podvod v Monte Carlu. Společně se vydávají do Říma, kde by mělo proběhnou setkání kupců z černého trhu. Zde se vydávají po stopách Aidena Shawa, který je má přivést k Faroukovi. V rámci taktiky jej však nechají utéct. Danny a Lexi vzpomínají na svůj vztah, který však skončil po smrti Lexiina otce. Danny totiž v jedné z předchozích akcí nechal utéct teroristy, aby nevyvolal mezinárodní konflikt. Pachatelé se však rozhodli pomstít Lexiinu otci, jehož obchod nechali vyhodit do povětří. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

honajz 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Sice mi trochu vadily ty časové skoky, ale na to se brzy dá zvyknout. A bylo fajn, jak se měnily lokace. Takže mi to celé přišlo jako kombinace původních bondovek a Indiana Jonese, z čehož si ostatně tvůrci sami dělají přiznaně legraci. Což je další klad - nadhled a vtip. A chemie mezi bývalým poldou a zlodějkou funguje taky dobře. ()

MoiJe 

všechny recenze uživatele

Nieco ma vyrusilo 5 minut pred koncom a ked som sa za par minut k obrazovke vratila, nemala som vobec chut tych par minut dopozerat. Nie ze by to bolo tak desne, je to proste len genericky serial agent-zlocinec spolu na ceste svetom kde je hocjaka lacna scenaristicka barlicka dobra. Niekde na Prime Cool cez den si asi publikum najde. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Kto hľadá niečo ako Lovkyňa tajomstiev, ale bez tej charizmatickej lovkyne, akou bola Tia Carrere, a na miesto vtipu a zaujímavého dobrodružného hľadania, novodobý terorizmus, tak sa práve našiel. Seriál bez poriadnych hercov s námetom tak trochu trápnym - terorista kradne historické artefakty, aby financoval svoju činnosť. ()

Galerie (24)

Reklama

Reklama