Reklama

Reklama

FBI

(seriál)
  • USA F.B.I.
Trailer
USA, (2018–2024), 81 h 2 min (Minutáž: 40–86 min)

Tvůrci:

Dick Wolf, Craig Turk

Hrají:

Missy Peregrym, Zeeko Zaki, Jeremy Sisto, Alana De La Garza, John Boyd, Ebonée Noel, Katherine Renee Kane, Sela Ward, Connie Nielsen, Mac Brandt (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(114)

Obsahy(1)

Dramatický seriál sleduje tým vyšetřovatelů FBI (Federálního úřadu pro vyšetřování) při jejich každodenní práci, od vyšetřování organizovaného zločinu přes násilné trestné činy, finanční podvody až po teroristické hrozby v New Yorku. Epizody se často inspirují skutečnými událostmi a problémy, kterým FBI čelí, a zároveň se zaměřuje i na osobní životy postav a jejich vlastní výzvy a konflikty. Speciální agentka Maggie Bellová (Missy Peregrym) je empatická, inteligentní, precizní a otevřená novým názorům. Přestěhovala se do New Yorku, aby zapomněla na soukromou tragédii a začala nový život. Speciální agent Omar Adom „OA“ Zidan (Zeeko Zaki) pracoval dva roky v utajení jako agent protidrogového úřadu DEA a po skončení mise se musel stáhnout. V současnosti pracuje jako speciální agent FBI. Při vyšetřování složitých případů se projevují rozdílné povahy obou speciálních agentů a jejich kolegů. (Canal+ Action)

(více)

Recenze (2)

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Kupa známých postav byla lákadlem, ale příběhově nic nového a postupně mě to i přestávalo bavit. S druhou sérií pokračovat nebudu, ale spin-off aspoň zkusím. 60% ()

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Poměrně plýtká záležitost. Jednoduché příběhy, ploché postavy bez nějakého zázemí, žádná průběžná linka, která by to nějak spojovala, žádná myšlenka. Typicky americký konzumní seriál nízké úrovně. (12%) ()

Reklama

Reklama