Reklama

Reklama

Nemocnice New Amsterdam

(seriál)
  • USA New Amsterdam
Trailer
USA, (2018–2023), 64 h (Minutáž: 43–54 min)

Tvůrci:

David Schulner

Předloha:

Eric Manheimer (kniha)

Hrají:

Ryan Eggold, Freema Agyeman, Janet Montgomery, Jocko Sims, Anupam Kher, Tyler Labine, Clifton Davis, Cindy Cheung, Zabryna Guevara, Lisa O'Hare, Gary Perez (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(89)

Seriál čerpá inspiraci z Bellevue, což je nejstarší veřejná nemocnice v Americe. Hlavní hrdina – nadaný a okouzlující doktor Max Goodwin – byl čerstvě zvolený do čela nemocnice. Je rozhodnutý zde odstranit veškerou byrokracii a zajistit špičkovou zdravotní péči pro všechny. Jak toho může dosáhnout právě on? Doktoři a ostatní personál už tohle všechno slyšeli mnohokrát. Goodwin se však nechce vzdát a pokusí se vdechnout nemocnici nový život. Jde totiž o jediné místo na světě, kde jsou schopni léčit pacienty s ebolou, vězně z jedné z nejhorších věznic na světě a např. prezidenta USA pod jednou střechou. Goodwin chce nemocnici vrátit na výsluní a zajistit jí stálé místo na mapě. (TV Nova)

(více)

Recenze uživatele bublinka4 k tomuto seriálu (1)

Nemocnice New Amsterdam (2018) 

New Amsterdam je další balada o tom, jak dnešní snaha udělat ze všeho sociální drama ničí potenciál fajn seriálům. Po pár dílech nepokračuju, moje tolerance na porno pro americké levičáky je letos už vyčerpána. Sorry jako. #bublinkahejtr ()

Reklama

Reklama