Reklama

Reklama

Nemocnice New Amsterdam - Série 1

(série)
Trailer
USA, (2018–2019), 15 h 46 min (Minutáž: 43 min)

Tvůrci:

David Schulner

Předloha:

Eric Manheimer (kniha)

Hudba:

Craig Wedren

Hrají:

Ryan Eggold, Freema Agyeman, Janet Montgomery, Jocko Sims, Anupam Kher, Tyler Labine, Zabryna Guevara, Lisa O'Hare, Gary Perez, Megan Byrne (více)
(další profese)

Epizody(22)

Videa (1)

Trailer

Recenze (4)

liskam 

všechny recenze uživatele

Přestože má seriál velikou spoustu chyb a nedokonalostí. Musím žíci, že je to z mého pohledu nejlepší seriál z nemocničního prostředí. Za mě 82% ()

Hrabovo 

všechny recenze uživatele

Chytá vás depka, ztrácíte víru v lidstvo, nikde nevidíte laskavost či obětavost? Pusťte si tento seriál. S možnou realitou sice nemá nic společného, ale přesto je o věčných a důležitých věcech - mezidských vztazích z té dobré stránky, o kolegialitě a hlavně snaze najít vždy a za každých okolností řešení. Že tu vždy všechno dobře dopadne? Ano! Že i smrt je tu jen proto, aby nás poučila o něčem zásadním? Ano! Že to takto všechno nemůže v realitě být? Ano, no a co? Očistně si popláčete a od obrazovky se zvednete s pocitem, že být člověk na Zemi není tak úplně špatné! Po filmařské stránce - herecké výkony, hudba, dramaturgie není co vytknout. ()

Galerie (253)

Zajímavosti (4)

  • Na začátku odebere doktor krev a řekne: „Udělejte astrupa,“ což je vyšetření acidobazické rovnováhy, tzv. krevních plynů, ph, iontů apod. (Winster)
  • Ve 23. minutě je vidět ventilátor AVEA (přístroj na umělou plicní ventilaci), jenž se používal i v českých nemocnicích. (Winster)
  • V 9. minutě vejde na sál lékař bez roušky. Stojí ve dveřích a hovoří s operatérem. To je absolutně nepřípustné v rámci zachování sterilního prostředí operačního sálu, tím píše během výkonu, kdy je otevřený hrudník. (Winster)

Reklama

Reklama