Reklama

Reklama

Manifest - Season 2

(série)
Drama / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, 2020, 9 h 18 min (Minutáž: 42–43 min)

Tvůrci:

Jeff Rake

Hudba:

Danny Lux

Hrají:

Josh Dallas, Melissa Roxburgh, Mellini Kantayya, J.R. Ramirez, Athena Karkanis, Luna Blaise, Parveen Kaur, Jack Messina, Shiloh Verrico, Daniel Sunjata (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Druhá řada seriálu Manifest přináší podmanivé drama, srdcervoucí záhady a odpovědi na nejnaléhavější otázky z předchozí série. Když let číslo 828 bezpečně přistál po turbulentním, leč rutinním letu, posádce a pasažérům spadl kámen ze srdce. Přesto však v průběhu těch několika hodin v letadle uběhlo na světě pět let a přátelé, rodiny i kolegové cestujících dávno oplakali jejich ztrátu a vzdali se naděje na opětovné shledání. Nyní, tváří v tvář nemožnému, se sny pasažérů o druhé šanci na život začnou rozplývat, když narazí na bezprostřední a všudypřítomné nebezpečí, které je hmatatelné a zároveň nevysvětlitelné. V sázce nikdy nebylo víc. Pasažéři letu 828 se vydávají na nečekanou výpravu do světa založeného na naději, odvaze a osudu. (HBO Europe)

(více)

Recenze (8)

Gimli 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Druhá série to chytila za správný konec a zejména její druhá polovina nabrala na tempu, které první sérii chybělo. Už jsem zvládl přistoupit na pravidla hry, ale přece jen ty neustálé až příliš velké náhody balancují na hraně trapnosti a bude hodně záležet na tom, jak se to podaří vysvětlit. Jestli to celé skončí u božího záměru, bude ohromné zklamání a doklad scénáristické bezradnosti. Nadále mám problém s castingem minimálně hlavní postavy. Dallasovi je prostě obtížné cokoli věřit, jelikož se tváří pořád stejně. A jeho dušínovský charakter začíná být protivný. ()

Repa_02 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Trochu lepší jak jednička. Hlavně je o tři díly kratší a méně zdlouhavá. Naopak jsou tam nové buď zbytečné nebo spíš nevýrazné postavy jako ředitel vysoké školy, hlavní záporák, který se ukáže asi tak na pět dílů. I tak je to povedenější série jak první, napínavý skoro každý díl až do konce. Navíc jsou tam občas jump scary (ne že by byly strašidelné, ale ty je tam nikdy nečekáš). 85% ()

Reklama

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Osobne považujem druhú sériu za vydarenejšiu, než tú prvú. Tvorcovia sa snažia na niektoré otázky dávať aj odpovede, z toho, čo sme videli v prvých dvoch sériách, sa ale ešte celkový obraz puzzle zložiť nedá. Každopádne teraz seriál pracuje zovretejšie s motívom hesla, ktoré sám explicitne prezentuje: všetko je so všetkým prepojené. Druhá séria je žánrovo veľmi pestrá, na svoje by si mal prísť každý divák, ktorý sa do seriálu pustil. Ako vieme, čaká nás už ohlásená séria číslo tri a osobne dúfam, že bude posledná, aby nedošlo k zbytočnému odkladaniu odpovedí na neskôr, až vlastne zabudneme, čo sme sa vôbec na začiatku pýtali. ()

Galerie (155)

Zajímavosti (1)

  • V 8. minutě, když se Michaela (Melissa Roxburgh) vrací ve svých vzpomínkách, můžeme slyšet skladbu „More Than Words“ od americké kapely Extreme, která vyšla na jejich albu „Pornograffitti“ z roku 1990. (Trajektt)

Reklama

Reklama