Reklama

Reklama

Manifest

(seriál)
  • USA Manifest
Trailer 3
Drama / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2018–2023), 45 h 17 min (Minutáž: 40–50 min)

Tvůrci:

Jeff Rake

Hudba:

Danny Lux

Hrají:

Josh Dallas, Melissa Roxburgh, J.R. Ramirez, Athena Karkanis, Luna Blaise, Parveen Kaur, Joel de la Fuente, Curtiss Cook, Richard Topol, Mugga, Jack Messina (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(62)

Když let číslo 828 společnosti Montego bezpečně přistál po turbulentním, leč rutinním letu, posádce a pasažérům spadl kámen ze srdce. Přesto však v průběhu těch několika hodin v letadle uběhlo na světě pět let a přátelé, rodiny i kolegové cestujících dávno oplakali jejich ztrátu, vzdali se naděje a posunuli se v životě dál. Zatímco stanou tváří v tvář nemožnému, všichni teď dostanou druhou šanci. Jakmile však jejich nová realita získá jasnější obrysy, objeví se daleko větší záhada a někteří z pasažérů si brzy uvědomí, že jsou možná předurčeni k mnohem významnějším věcem, než si kdy vůbec dokázali představit. Tvůrci Robert Zemeckis, Jack Rapke a Jeff Rake zvou diváky na nečekanou a emocemi nabitou výpravu do světa založeného na naději, odvaze a osudu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (79)

elishia 

všechny recenze uživatele

Zajimavy namet, obcas to z pocatku i vykouklo v pribehu. Ze zacatku tam bylo par momentu k zamysleni, ale ty brzo prevalcovaly naprosto nesnesitelne zkoprnele hereceke vykony a prazdne dialogy. S kazdou novou postavou se utrpeni jeste zhorsovalo. Druha serie uz je spis cista komedie, ktera jede se setrvacnosti. Nechapu toto vysoke hodnoceni, kvalitativne je tento serial na urovni Ordinace v ruzove zahrade. ()

Sharleen 

všechny recenze uživatele

Lietadlo zmizne pre celý svet na 5 a pol roka, ale pre cestujúcich z lietadla je to let na pár hodín. Námet aj keď nie úplne originálny, prvých pár dielov bolo pútavých. Potom sa to začalo ale nejako vytrácať a miestami doslova tápať, kam sa to celé chce uberať. Postavy sympatické, ale dookola sa opakujúce 3 výrazy Bena alebo Jareda boli už otravné. Sympatickejšia mi tu prišla detská a ženská časť osadenstva. Neviem sa úplne rozhodnúť s hodnotením, ale keďže ma to napriek nejakým tým muchám neprestalo za tie dve série baviť, tak dávam o hviezdičku viac. ()

Reklama

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

promarněný potenciál...nejlepší byly první 2-3 díly,kdy nebylo jasné o co jde a vypadalo to podobně zajímavě jako kdysi 4400.Bohužel pak ale začali tvůrci hodně tápat ve chvílích kdy se tomu všemu snažili dát nějaký rádoby záhadný základ a vzorec.Samozřejmě nechybí nějaké ty vztahové telenovelácké veletoče.Finále sice nebylo úplný průšvih,ale že by mě nějak extra uzemnilo se říct nedá...60% ()

Lisabellla 

všechny recenze uživatele

Tak tohle je parádní myšlenka! Partička lidí odletí do doby plus pět let. Hrozně se mi líbí zpracování tématu, kdy jeden ze dvou žije pět let den za dnem a po pěti letech se vrátí druhý ze dvou, pro kterého to bylo pět hodin. Zprvu nepochopitelné vztahy mezi milenci, manželi, sourozenci začnou po čase dávat smysl a musím uznat, že perfektně propracované citové rozpoložení a zvládnutý charakter postav, diváka vtáhne do děje myšlenkou, jak by se zachoval on a jaké řešení je vlastně to správné a komu by měl nakonec fandit. Veliká škoda té divné dějové linky, kdy nevysvětlitelné hlasy a frustrující chování dohání postavy k zaostalosti. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Takový mix Lost, The Event a 4400 a možná pár dalších kousků. Bohužel tomu narozdíl od jmenovaných chybí nějaké napětí a něco, čím by to zaujalo. Herecky prázdné, i když je tu pár známých tváří, zde mě nikdo nezaujal. Stále jsem čekal, kdy se to rozjede a i když tam občas byl náznak něčeho lepšího, tak jsem se spíše nudil. Nakonec je zázrak, že jsem to skoukl celý. 50% ()

Galerie (732)

Zajímavosti (4)

  • V 8. minutě, když se Michaela (Melissa Roxburgh) vrací ve svých vzpomínkách, můžeme slyšet skladbu „More Than Words“ od americké kapely Extreme, která vyšla na jejich albu „Pornograffitti“ z roku 1990. (Trajektt)
  • Ve 36. minutě čte Ben (Josh Dallas) knihu „Jsou světla, která nevidíme“ od autora Anthonyho Doerra. Podobně jako v seriálu se i v knize odehrává honba za modrým kamenem, který je opředený legendami o jeho čarovné moci. Konkrétně se o kameni píše, že jeho držitel získá věčný život, ale dokud ho bude mít u sebe, na všechny jeho milované postupně dopadne smůla. Navíc člověk, který v knize po kameni pátrá, je též sužován rakovinou a kámen je pro něj nadějí na uzdravení. (Wikishka)
  • Seriál se odehrává v „budoucnosti“. Letadlo přistálo 4. listopadu 2018. Což znamená, že během doby, co vyšly první epizody, je letadlo pořád ještě nezvěstné. (Lenore666)

Reklama

Reklama