Reklama

Reklama

Manifest

(seriál)
  • USA Manifest
Trailer 3
Drama / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2018–2023), 45 h 17 min (Minutáž: 40–50 min)

Tvůrci:

Jeff Rake

Hudba:

Danny Lux

Hrají:

Josh Dallas, Melissa Roxburgh, J.R. Ramirez, Athena Karkanis, Luna Blaise, Parveen Kaur, Joel de la Fuente, Curtiss Cook, Richard Topol, Mugga, Jack Messina (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(62)

Když let číslo 828 společnosti Montego bezpečně přistál po turbulentním, leč rutinním letu, posádce a pasažérům spadl kámen ze srdce. Přesto však v průběhu těch několika hodin v letadle uběhlo na světě pět let a přátelé, rodiny i kolegové cestujících dávno oplakali jejich ztrátu, vzdali se naděje a posunuli se v životě dál. Zatímco stanou tváří v tvář nemožnému, všichni teď dostanou druhou šanci. Jakmile však jejich nová realita získá jasnější obrysy, objeví se daleko větší záhada a někteří z pasažérů si brzy uvědomí, že jsou možná předurčeni k mnohem významnějším věcem, než si kdy vůbec dokázali představit. Tvůrci Robert Zemeckis, Jack Rapke a Jeff Rake zvou diváky na nečekanou a emocemi nabitou výpravu do světa založeného na naději, odvaze a osudu. (HBO Europe)

(více)

Videa (2)

Trailer 3

Recenze (81)

mazadlo 

všechny recenze uživatele

Po čtyřech dílech - zajímavý nápad. Zpracování je otřesné. Makeup byl podle mě product placement - v tom případě bych ho dával i na oblečení. Takhle vyleštěné herce (co ještě k tomu hrají hodně špatně) jsem naposledy viděl v Krvavém pobřeží nebo Odpadlíkovi. CGI je hrozný - proč nemohli prostě "sochu" radši namaskovat herce, než jí udělat za pět padesát v malování. Zápletky podivné. Musíme být hodně inkognito protože po nás jde vláda a následně si řekneme všechno po telefonu nebo po emailech. WTF? Tohle fakt psal někdo na drogách. Nicméně ještě to asi další 4 díly vydržím, pokud se ale kvalita nezvedne půjdu s hvězdou dolů a nedokoukám to. ()

curfew77 

všechny recenze uživatele

Základní premisa už v dnešní době není zrovna neotřelá, ale pořád se s ní dá nějak zajímavě naložit. Tady se to ovšem nepovedlo a hned první díl je přehlídkou otravných postav s nezajímavými charaktery, banálních a veskrze průhledných zápletek i podzápletek, a ryze lindelofovského scénáristického stylu v duchu "nahážeme na diváka co nejvíc záhad a místo jejich řešení mu nahážeme na hlavu další a další a..." Nebrat. 35 %. PS: Melissa Roxburgh je herečka, které velmi zvláštně propojuje sexy šmrnc a nesnesitelné kyselé ksichty, čímž mě nebetyčně vysírala už v jedné z epizod (mnohonásobě lepších) Travelers, které jsem shodou okolností viděl bezprostředně před pilotem tohohle seriálu. ()

Reklama

Havaj8 

všechny recenze uživatele

Můžu říct, že jsem se těšil na něco podobnýho jako LOST. Prvních 10 minut mě přesvědčilo o tom, že to se ztroskotáním nemá nic společnýho, ale i tak mě to zaujalo. Nápad úžasnej, hned si člověk musí uvědomit, co by v tý situaci dělal a hlavně jak je to možný. V průběhu dílů se to začalo vyhrocovat tím posláním. Ale bohužel vyvstalo až příliš otázek a minimum odpovědí. Když už se blížil konec řady, tak jsem čekal aspoň něco málo, kdyby nám řekli, nic. To bylo největší zklamání celý řady. Ale i tak herci neokoukaný, celkem slušný, dobře vymakaný řešení těch osobních problémů, to mi přišlo dost realistický. Ale jako kdyby sami scénaristi se do toho zamotali a nevěděli kudy kam. Druhý řadě dám určitě šanci, ale chci odpovědi. ()

RedRose 

všechny recenze uživatele

Dvě série to byl moc fajn seriál, který hodně připomínal můj oblíbený seriál The 4400. Někteří zmiňují i seriál Lost, ale kromě toho, že je na začátku letadlo to s tím nemá společného vůbec nic (klidně ať mi tu spojitost někdo vysvětlí)! Tedy první dvě série jsou moc fajn! Problém nastává v té třetí a začíná to vypadat, jako by scénaristům došly nápady a začali do toho míchat Boha!! Ano, boží úmysly, volání je boží přání, nebo úkol a ještě do toho celého zakomponovali trosky z Noemovy archy?? Skutečný kus dřeva, který pochází z Noemovy archy?? A  vědci tam mluví o víře, jako o součásti výzkumu! Tímto se ten seriál stal absolutně nekoukatelným, protože tyhle bláboly jsou na mě moc... 1. série 71% // 2. série 65% // 3. série 42% ()

sofiapetra 

všechny recenze uživatele

Stala se z toho moje srdcovka, takže musím dát plnou palbu. Po dvou sériích už ty milé, hodné a sympatické lidi beru jako rodinu. A pořád mě to baví, ačkoliv těch dílů na jedno brdo je trochu moc, o tom žádná. Proto samozřejmě chápu, že na to spousta lidí nemá trpělivost. A taky je jasné, že autoři asi ještě stále netuší, jak to důstojně a aspoň trochu logicky ukončit, což je prostě klasický problém všech těchto extra mysteriózních a překombinovaných pohádeček. ()

Galerie (732)

Zajímavosti (5)

  • Keď sa Michaela, Zek, Saanvi a Ben rozprávajú v nemocnici, Michaela sa postaví zo stoličky a povie Benovi, aby dohliadol na Saanvi, je možné vidieť vzadu na Michaeliných nohaviciach pripevnený mikrofónový vysielač. (TheDomoD)
  • V 8. minutě, když se Michaela (Melissa Roxburgh) vrací ve svých vzpomínkách, můžeme slyšet skladbu „More Than Words“ od americké kapely Extreme, která vyšla na jejich albu „Pornograffitti“ z roku 1990. (Trajektt)
  • Ve 36. minutě čte Ben (Josh Dallas) knihu „Jsou světla, která nevidíme“ od autora Anthonyho Doerra. Podobně jako v seriálu se i v knize odehrává honba za modrým kamenem, který je opředený legendami o jeho čarovné moci. Konkrétně se o kameni píše, že jeho držitel získá věčný život, ale dokud ho bude mít u sebe, na všechny jeho milované postupně dopadne smůla. Navíc člověk, který v knize po kameni pátrá, je též sužován rakovinou a kámen je pro něj nadějí na uzdravení. (Wikishka)

Reklama

Reklama