Manifest - Season 1 (2018) (série)
Tvůrci:
Jeff RakeRežie:
Paul HolahanKamera:
J.B. SmithHudba:
Danny LuxHrají:
Melissa Roxburgh, Josh Dallas, Athena Karkanis, J.R. Ramirez, Luna Blaise, Jack Messina, Parveen Kaur, Daryl Edwards, Brandon J. Dirden, Joe Urla, Adriane Lenox, James Hiroyuki Liao (více)Obsahy(1)
Ben a Michaela vyšetřují šokující vraždu, o níž se domnívají, že by mohla souviset s letem 828. Benovi se nedaří smířit s tím, jak Grace žila v jeho nepřítomnosti. Olive a Cal si začínají uvědomovat, že je obtížné být něčím dvojčetem po pěti a půl letech odloučení. (HBO Europe)
Čekal jsem to docela jiné. ()
On ten seriál asi není nijak převratný/ dokonalý, jak by se mohlo zdát z hodnocení které mu dávám. Asi mi jen neuveritelne sedl. Jak herecké Výkony (I dětí) tak dramaturgie, tak hudba, tak režie... 4* 80% ()
Celá epizóda sa točí okolo vraždy, ktorá ukončila predchádzajúcu časť. No a som prekvapený, že sa na konci aj vyriešila a nejde tak o záhadu, ktorá by sa ťahala až do konca série, prípadne ešte dlhšie. Taktiež sa môžeme v budúcnosti tešiť na odpoveď na ďalšiu záhadu, a to stav pasažierov lietadla počas turbulencie. Ako je možné, že si títo ľudia prešli takouto skúsenosťou? Skrátka stále sa niečo dialo a súkromné záležitosti postáv boli odsunuté skôr na druhú koľaj. Takýto postup by som bral aj ďalej. ()