Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zadržení cestující byli tajně přemístěni a podrobeni bolestivým pokusům, což má přímou souvislost s Calovým zdravím. Ben se rozhodne s pomocí starého přítele zjistit, kam byli cestující odvezeni. Záhadné volání přivede Michaelu k vyšetřování vraždy, která má pro ni hlubší význam. (HBO Europe)

Recenze (3)

Johny203 

všechny recenze uživatele

Zatiaľ čo minulá epizóda predstavovala jeden deň tak táto, aspoň čo sa týka Benovej dejovej linky, vyzerala ako keby trvala niekoľko týždňov alebo dokonca mesiacov. Bolo to veľmi uponáhľané. ()

liskam 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Taky to znáte, jak koukáte na film, nebo seriál, který vás z ničeho nic naprosto okouzlí / uhrane. A vy v tu chvíli vůbec neřešíte drobné a nebo vetší nesrovnalosti ať už se jedná o nedokonalý herecký výkon, místy děravý scénář nebo cokoli jiného....  Tak mě se to právě děje. A je to pecka! 5* Teď jen doufám, že to scénáristi nepošlou do nějakých extra hoven. Už teď vím, že jim lecos odpustím, ale vše má hrasnice. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak sme sa dozvedeli, že robiť priemyselnú špionáž je vlastne hračka. Ihneď vás zoberú do firmy, kam sa potrebujete zašiť, nemáte síce k ničomu prístup, ale stačí obliať kolegu, on ihneď vybehne von, lebo servítky so sebou náhodou nemá a vy rýchlo skopírujete veľký súbor. Ale aby som nebol nespravodlivý, opäť sa na to dobre pozeralo a dočkali sme sa aj nejakých tých zaujímavých zvratov, na čo sme si už u tohto seriálu zvykli a na čo sa vždy teším. ()

Reklama

Reklama