Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

V závěrečném díle první řady čelí Ben a Michaela velké hrozbě poté, co se Griffin rozhodne odhalit volání celému světu a ohrozit tak bezpečnost cestujících. Napětí mezi Jaredem a Zekem se mezitím vyhrotí. Ben, Grace a Olive učiní nečekaný objev. (HBO Europe)

Recenze (4)

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Dobre, na jednu dôležitú otázku dostaneme odpoveď a nie je príliš optimistická. Stále som však vôbec nemal pocit, že sledujem finále 16-dielnej série a skrátka že len ide o normálnu časť, po ktorej si hneď chcem pozrieť ďalšiu, aby som zistil, čo sa bude diať ďalej. Takže asi všetko dôležité sa dozvieme v sérii číslo 2, prípadne 3, 4 či 5. Myslím, že tvorcovia sa mali snažiť uzavrieť sériu ako celok s potenciálom do budúcnosti, kde sa mohli rozvíjať ďalšie dejové linky. ()

Jirok19 

všechny recenze uživatele

SPOILER Finále bylo perfektní. Všechny dějově linky dostaly nějaký cliff hanger. Nevíme kdo umřel, nevíme, kdo je major a teď už víme, že hlavní postavy májí lhůtu. Jediná věc, co mi přijde zvláštní je, že tak hrozně truchlí, že za pět let přijdou o Cala. Je to znamení, že o nej jednou přijdou, to určitě, ale vždyť je to dítě s rakovinou. Je dobře, že přežije pět let. 97% ()

baclajean 

všechny recenze uživatele

Obstojný záver série, usekol by som to však o niekoľko scén skôr - keď spoza dverí vykukla "doktorka" alias majorka. ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama