Reklama

Reklama

Manifest

(seriál)
  • USA Manifest
Trailer 3
Drama / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2018–2023), 45 h 17 min (Minutáž: 40–50 min)

Tvůrci:

Jeff Rake

Hudba:

Danny Lux

Hrají:

Josh Dallas, Melissa Roxburgh, J.R. Ramirez, Athena Karkanis, Luna Blaise, Parveen Kaur, Joel de la Fuente, Curtiss Cook, Richard Topol, Mugga, Jack Messina (více)
(další profese)

Série(4) / Epizody(62)

Když let číslo 828 společnosti Montego bezpečně přistál po turbulentním, leč rutinním letu, posádce a pasažérům spadl kámen ze srdce. Přesto však v průběhu těch několika hodin v letadle uběhlo na světě pět let a přátelé, rodiny i kolegové cestujících dávno oplakali jejich ztrátu, vzdali se naděje a posunuli se v životě dál. Zatímco stanou tváří v tvář nemožnému, všichni teď dostanou druhou šanci. Jakmile však jejich nová realita získá jasnější obrysy, objeví se daleko větší záhada a někteří z pasažérů si brzy uvědomí, že jsou možná předurčeni k mnohem významnějším věcem, než si kdy vůbec dokázali představit. Tvůrci Robert Zemeckis, Jack Rapke a Jeff Rake zvou diváky na nečekanou a emocemi nabitou výpravu do světa založeného na naději, odvaze a osudu. (HBO Europe)

(více)

Recenze uživatele a0001 k tomuto seriálu (1)

Manifest (2018) odpad!

Čistá tragédia, ale nie ten let, ale sledovať tento seriál čo i len minútu, minúta tohto seriálu je ako 5 rokov trápenia. Ten seriál je trápny a úbohý v každom smere, všetky postavy, všetky herecké výkony, scenár, kamera, strih, réžia, jednoducho všetko. Je najtrápnejši a najúbohejší seriál aký som kedy videl. Je to také zlé, že sa to nedá ani len pozerať. Poznáte tú reklamu so zeleným Alzákom? Ide na nervy každému, no tragické je, že tento seriál je ešte horší, ale to nemyslím vôbec ako subjektívnu urážku, myslím to smrteľne vážne. ()

Reklama

Reklama