Reklama

Reklama

Manifest - Season 1

(série)
Drama / Mysteriózní / Sci-Fi / Thriller
USA, (2018–2019), 11 h 27 min (Minutáž: 42–43 min)

Tvůrci:

Jeff Rake

Hudba:

Danny Lux

Hrají:

Josh Dallas, Melissa Roxburgh, J.R. Ramirez, Athena Karkanis, Luna Blaise, Parveen Kaur, Joel de la Fuente, Curtiss Cook, Richard Topol, Jack Messina (více)
(další profese)

Epizody(16)

Obsahy(1)

Záhadně zmizelé letadlo najednou po několika letech dosedne na ranvej a cestující se ocitnou v nové, podivné realitě. Svět se totiž mezitím změnil. (Netflix)

Recenze (13)

Repa_02 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Skvělý seriál co se týče samostatných dílů. Bohužel to, co se stane na konci každého dílu, v tom dalším ani nerozeberou. Seriál je strašně zdlouhavý - 16 dílů na to, aby se odhalila největší záhada je trochu moc. Ale jak jsem už říkal, samostatné díly jsou naprosto skvělé, dává všechno smysl a většina postav je sympatická. Zakončení je libový jsem zvědavý na dvojku. Nejlepší postava: Ben, Vance, Zeke. Nejhorší postava: máma, Jared, jeho manželka. 80% si série určitě zaslouží. ()

Anderton 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Tak nakoniec hodnotím prvú sériu veľmi silnými troma hviezdami, namiesto pôvodne zvažovanému vyššiemu hodnoteniu. Problém je samozrejme aj v kontroverznom finále, kde sa toho veľa nedozvieme. No a čisto subjektívne zvaľujem vinu na Bena a jeho neuveriteľne otravnú rodinu, kde najmä jeho premúdrelá dcéra v teen veku nám otvára virtuálny nožík vo vrecku. Séria sa mohla pohodlne scvrknúť na desať epizód a ponúknuť aj viac odpovedí. Každopádne som si seriál celkom obľúbil, plánujem sa pozrieť aj na ďalšiu sériu a odpovede na nastolené otázky ma skutočne zaujímajú. 70% ()

Reklama

Gimli 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Zajímavý námět s vtahovacím potanciálem, který je ale řemeslně zoufale průměrně provedený. Ani obsazení se většinou příliš nepovedlo a to jak po stránce typové tak herecké. Navzdory tomu jsem první sérii dokoukal a zatím převládá lehká zvědavost, tak uvidíme. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Vpravdě "lostovská" mysteriózní zápletka zasekla od prvních minut, kdy pasažéři linkového letu 828 z Jamajky přistáli v NY o 5,5 roku později, přičemž pro ně uběhlo jen pár hodin. Neustále se rozvíjela a typicky spíše přihazovala otázky ("volání"), nežli odpovědi; díkybohu však pořád hrála prim namísto vztahové telenovely, která nicméně také stála na pevných základech. Ty 4 * jsou sice s hodně odřenýma ušima, někdy se děj zbytečně zamotával do kruhového klubka a nad některé uzlíky či vývody z něj jsem se musel povznést, ovšem pokračovat hodlám. ()

Galerie (232)

Reklama

Reklama