Reklama

Reklama

Zelenáč

(seriál)
Trailer 1
USA, (2018–2024), 85 h 14 min (Minutáž: 40–43 min)

Tvůrci:

Alexi Hawley

Hudba:

Jordan Gagne

Hrají:

Nathan Fillion, Alyssa Diaz, Richard T. Jones, Titus Makin Jr., Melissa O'Neil, Eric Winter, Mekia Cox, Mercedes Mason, Shawn Ashmore, Ali Larter (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(120)

Obsahy(1)

Začít znovu není jednoduché, zejména pokud pocházíte z malého městečka jako John Nolan (Nathan Fillion), který se po životním zvratu rozhodne splnit si sen a stát se policejním důstojníkem v Los Angeles. Pro své rozhodnutí se setkává s velkou dávkou skepse od některých nadřízených, kteří ho vidí jako pochodující krizi středního věku. Pokud nedokáže udržet krok s mladými policajty a zločinci, riskuje životy mnohých, včetně vlastního ... pokud ale dokáže využít své životní zkušenosti, odhodlání a smysl pro humor, může začít žít úplně novou kapitolu svého života! (AXN)

(více)

Videa (16)

Trailer 1

Recenze (57)

a.keram 

všechny recenze uživatele

První sérii jsem zvládnul za pár dní celou, takže nemůžu říct že je seriál přímo špatný. Ale po prvních 3 dílech drůhé série jsem seriál na dobu neurčitou odložil. Jasně je to komedie, to mi nevadí. Vadí mi že jako komedie v policejním prostředí mají spisovatelé nutnost hodit do příběhu každé 3 epizody obrovskou přestřelku, které se vždycky záhadně zúčastní přesně naše 3 páry hlavních herců.  Pokud chcete cop buddy seriál co se nebojí vážných témat, tak bych radši doporučil Southland. Pokud chcete komedii z prostředí policie, tak bych doporučil Brooklyn 99. Celkové ok seriál na druhý monitor, nebo k usínání. Ale žádný zázrak to není. ()

angel.CZ 

všechny recenze uživatele

Začátečník u policie co vlastně každý den střílí, řeší složité případy během jednoho dne a čistí cestu před SWAT jednotkami. Během prvního týdne u LAPD zažil více, než průměrný veterán českého URNA útvaru. První 2-3 díly nasvescovali i pár vtipů, těch ovšem během dalších dílů ubývalo až se nakonec úplně vytratili. Nedivím se průměrnému amikovi, že se mu seriál líbí, čemuž nasvědčují čtyři řady seriálu. Já skončil někde v půlce první, kdy tři zelenáči zatkli během 4 měsíců stovky lidí a talsi desítky zastřelili. Asi jsem průměrný Čech no. 30% ()

Reklama

Sammya 

všechny recenze uživatele

Naprosto boží seriál, chytne a nepustí. Hrozně se mi líbí, jak do detailu představuje práci policie, vlastně i různých oddělení a pozic, přičemž samozřejmě nejvíce prostoru dostává policejní hlídka (patrol). Je tam poměrně velké množství hlavních postav, ale seriál se věnuje všem, byť nejvíce prostoru má logicky Nathan, aka John Nolan. Je to i vtipné, dost se u toho nasměju, ale zároveň je to akční, přemýšlivé napínavé a smutné. První řadu jsem slupla za týden. ()

Rapaport 

všechny recenze uživatele

Parádní policejní seriál plný příjemných, uvěřitelných a okulahodících postav, které dávají pocit, že to v L.A není úplně tak růžové jak se zdá. Naštěstí jednotka prima hodných poldů, v čele s nejstarším zelenáčem, chrání město před všemožným zločinem. Nathan Fillion je borec a ostatní mu skvěle sekundují. Scénaristcky je každý díl parádní. Neopakující se. Napínavý a překvapivý. Rozhodně doporučuji! ()

RedRose 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Do dalšího z mnoha policejních seriálů se mi vůbec nechtělo. Ale byly tady asi 3 důvody, proč jsem to zkusil. 1) Hraje zde Dvojka z Dark Matter, Melissa O'Neil. 2) Firefly bylo moc fajn, přesto nejsem vysloveně fanoušek Nathan Filliona, ale byl jsem zvědavý, jak se s tím popere. 3) Hodnocení je všude kolem 80% což nelze přehlédnout. XxXxX Po třech epizodách bylo vymalováno a je z toho maraton!! Je to skvěle napsáno, od dialogů, až po všemožné zápletky, které se neopakují a většinou nejsou předvídatelné a skvěle je to i natočeno! Nechybí ani humor a trocha ironie. Čistokrevná policejní práce mi na mnoha místech připomíná starou, ale skvělou Třetí hlídku, jak pojetím, tak taky tím, jak moc mi Bradford připomíná Bosca!! Příběhy jsou až na pár drobností uvěřitelné a na mnoha místech jsou situace jiné než v jiných seriálech, jako "odhoď zbraň... ...já ji odhodit nemůžu... ...když té ženě ublížíš tak tě zastřelíme" (v seriálech často proklínám situace, kdy jeden na jednoho a zloduch má rukojmí, klaďas odkládá zbraň!), nebo, "proč nejsi u ní v nemocnici?... ...neumím operovat mozek, raději najdu toho kdo to udělal" (další častý jev: jsem polda, ale musím být u něj v nemocnici za každou, mnohdy neřešitelnou cenu!! je v komatu a budou mu/ji operovat hlavu, musím ho/ji podpořit, jinak to nedopadne dobře!)! Těch drobných detailů, nad kterými v jiných seriálech z logiky věci kroutím hlavou, jsou tady často jinak a je jich dost na to, aby zlepšovalo celkový dojem a do toho všeho decentně a vkusně zasadili nováčka, který ve 40-ti začíná nový život. A nakonec tím hlavním, je tady opravdu Nathan Fillion, který tady hraje s přehledem první housle a prakticky všichni jsou 3 kroky za ním, až je to k neuvěření, jak moc si to užívá!! Po první sezóně 83% ()

Galerie (3 150)

Zajímavosti (16)

  • Tento díl je věnován Annie Wersching, která v roce 2023 zemřela a která v seriálu ztvárnila postavu Rosalind Dyer. (padouchrap)
  • Afton Williamson (Talia) sa rozhodla po prvej sérií zo seriálu odísť pre spory s iným hercom. V seriáli bol jej odchod vysvetlený zmenou zamestnania. (belinko)

Reklama

Reklama