Reklama

Reklama

Zelenáč - Série 2

(série)
Trailer 2
USA, (2019–2020), 14 h 8 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

Alexi Hawley

Kamera:

Justin Hanrahan

Hudba:

Jordan Gagne

Hrají:

Nathan Fillion, Titus Makin Jr., Alyssa Diaz, Melissa O'Neil, Richard T. Jones, Eric Winter, Mekia Cox, Amy Davidson, Skyler Stone, Mark Cuban, Chad Addison (více)
(další profese)

VOD (1)

Epizody(20)

Obsahy(1)

Nolan a jeho kolegové zelenáči z LAPD mají během školení napilno. Boj se zločinem totiž nepočká a vztahové problémy taky ne. (Netflix)

Videa (15)

Trailer 2

Recenze (4)

andalin 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

Začala jsem koukat kvůli Fillionovi, ale vlastně mě to celkově dost baví. Je to prostě žánrová akční cop show. Ale je to dobrý, má to fajn obsazení a plno milých, vtipných či originálních momentů. Případy nejsou nuda - alespoň zatím. Naposledy mě takhle bavili hasiči z 911. :) Navíc se tu objevují fajn herci v cameo rolích (Alan Tudyk byl ♥). ()

Reklama

Galerie (891)

Zajímavosti (4)

  • Ve chvíli, kdy doráží vozidlo Lucy Chen (Mellisa Oneil) a Angely Lopez (Alyssa Diaz) k prvnímu případu, lze vidět, že v autě sedí dva úplně jiní lidé. Avšak v následující scéně se objeví opět Lucy a Angela. (Pito126)
  • Ve 31. minutě, když k překaženému obchodu se zbraněmi přijíždí auto, tak v záběru jede doprava, následně se otáčí a míří zpět odkud přijelo, policejní auto se ale v dalším záběru vydává doprava, tedy ne za podezřelým. (willy1)

Reklama

Reklama