Reklama

Reklama

Zelenáč - Série 4

(série)
USA, (2021–2022), 15 h 45 min (Minutáž: 42–43 min)

Tvůrci:

Alexi Hawley

Hudba:

Jordan Gagne

Hrají:

Nathan Fillion, Alyssa Diaz, Richard T. Jones, Titus Makin Jr., Melissa O'Neil, Eric Winter, Kyle Secor, Gigi Zumbado, Brandon Jay McLaren (více)
(další profese)

Epizody(22)

Obsahy(1)

Nolan a jeho kolegové z losangeleské policie vyšetřují zamotané zločiny, které se bezprostředně týkají jejich týmu, a nebude to žádná procházka růžovým sadem. (Netflix)

Recenze (3)

Hopeman 

všechny recenze uživatele

První dvě serie byly jakž takž OK. ale to co předváděj teď... to je síla! Z Bailey se stává superDží-aj-džejn , když byla u hasičů tak jsem kroutil hlavou jak může140cm a 42 kilová holčina unést 80kg figurínu ...jako chápu že ve zvířecí říši třeba mravenec dokáže unést x násobek své váhy, ale tohle? No pak tu máme driftující postarší černou superinteligentní matku/kadeta FBI alias školního poradce :)... která nám připomene že "black women" tvoří jen 1% členů FBI, asi víme proč - páč tahle by opičí dráhu dala jedině s litrem adrenalinu v žilách!Asi Stejný jako ,když si Latifa hraje na = ()

Reklama

Galerie (739)

Zajímavosti (3)

  • Když Nyla Harper (Mekia Cox) skopne podezřelého, tak je John Nolan (Nathan Fillion) daleko a podežřelá padá na zem, avšak v další scéně Nolan skáče na podežřelého, aby ho dostal na zem. (Pito126)
  • Na začátku seriálu se v autě John Nolan (Nathan Fillion) hlásí pod identifikačním kódem 7-L-15, avšak po přestřelce se v další scéně hlásí pod kódem 7-Adam-15. (Pito126)
  • Když se podezřelý pokusí napadnout Nolana (Nathan Fillion) lopatou, tak ho Lopéz (Alyssa Diaz) shodí na zem. V dalších scénách už se lopata na zemi neobjeví. (Pito126)

Reklama

Reklama