USA, 2019, 7 h 9 min (Minutáž: 42–43 min)
Hrají:
Robin Tunney, Adewale Akinnuoye-Agbaje, Merrin Dungey, Scott Cohen, Breckin Meyer, Jordan Calloway, Daniella Alonso, Marc Blucas, Skye P. Marshall, Adam Rayner, Mouzam Makkar, Alex Saxon, Michael Gladis, Chasten Harmon, Robbie Jones, Robert Wisdom, Mitchell Edwards, Kimberly Leemans, Stephanie Maura Sanchez, Daniel Buran, Lynn Collins, Robin Givens, Angela Lin, Kj Smith, Constance Marie, Rick Holmes, Mark Kelly, Erik Palladino, Freda Foh Shen, Molly C. Quinn, Cranston Johnson, Rich Ting, David Rees Snell, Ray Stoney, Louise Lombard, Michael Cognata, Sprague Grayden, James Eckhouse, Bianca Lopez, Chiquita Fuller, Katherine Ko, Edward Zo
(další profese)
nagual2
Skvelý serial. Má to napínavý dej. Žiadna nuda. Každý dialóg ma svoj význam. Skvelá réžia a strih. Už sa teším na ďalšiu sériu. (Ak bude?)(29.11.2019)
Arsenal83
Na tejto platforme pre mňa nepochopiteľne podcenený seriál. Ide o výborné krimi, veľmi dobrý prípad, ktorý človeku umožňuje hádať páchateľa, dobré zvraty, dobré vzťahové línie. A skvelé herecké výkony, Robin Tunney tu bola výnimočne dobrá. Chystá sa zrejme aj druhá séria tak som zvedavý, čo bude ďalej.(30.9.2020)