Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Agent FBI Will Chase má přivézt z Moskvy počítačového experta Edgara Standishe, který z chráněné státní databáze ukradl několik souborů přísně tajných dokumentů. Úkol je pro něj příležitostí, jak alespoň na chvíli zapomenout na rozchod se snoubenkou Gigi. Jenže v Moskvě Will narazí na agentku CIA Frankie Trowbridgeovou, která dostala stejný úkol. I ona má dopravit Standishe do USA. Oba agenti nakonec zatčeného muže vezou ukradeným autem a cestou se snaží jeden druhého zbavit. Zároveň se Will dozvídá, že na všechny tři kdosi vypsal vysokou odměnu... (TV Nova)

(více)

Recenze (2)

Dusty56 

všechny recenze uživatele

Průměrný pilotní epizoda. Děj je takový nevyvážený, že začátku mě to bavilo, potom, co se tam několikrát střídali ve vedení, mi už bylo jedno, kdo s končí v kufru a nudil jsem se. Vůbec mi nesedl hlavní postava Will, na druhou stranu Frankie to alespoň trochu zachraňuje. ()

Bozvav 

všechny recenze uživatele

Po třech shlédnutých epizodách řeknu jen tolik. Jedná se o nedospělé, neskutečně naivní seriálové dítko, jenž je tak stereotipní a neinovativní jak jen to jde, nicméně je taky roztomile poťouchlé, hravé a místy vtipné. Není to ten typ seriálu, co shlédnete bez dechu deset dílů za sebou a chcete další porci, to ne, ale jednou za čas jako chuťovka dejme tomu. Jako největší mínus vidím scénář, místy je fakt úchylný (např. ta úvodní scéna, kde se tam honí, brutálně střílí, člověka srazí auto a vypadá že je po něm a najednou si tam nějaký maník řekne co už, tohle je chvíle jako každá jiná, která se dá využít k nabídce k sňatku, a poklekne tam tři metry od mrtvoly před svou holkou, romanticky ji požádá o ruku a ještě všichni okolo se usmívají jako by nic), to jako fakt ? ()

Reklama

Galerie (42)

Zajímavosti (3)

  • V epizodě zazní skladba „Rot und Schwarz“ v podání Karla Gotta, která je cover verzí „Paint it Black“ od Rolling Stones. (FIAT 500)
  • Fiktivní moskevská policie jezdí v automobilech Škoda, konkrétně první Octavii a MPV Roomster. (FIAT 500)
  • Lyonské nádraží je ve skutečnosti Masarykovo nádraží v Praze. (FIAT 500)

Reklama

Reklama