Reklama

Reklama

Whiskey Cavalier

(seriál)
Trailer
USA, 2019, 9 h 18 min (Minutáž: 42–43 min)

Tvůrci:

David Hemingson

Hrají:

Scott Foley, Lauren Cohan, Tyler James Williams, Ana Ortiz, Valerie Huber, Veronika Bellová, Daniel Rchichev, Alena Doláková, Iva Šindelková, Josh Hopkins (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Po velmi emotivním rozchodu je agent FBI Will Chase (krycí jméno Whiskey Cavalier) přiřazen, aby spolupracoval s agentkou CIA Frankie Trowbridgeovou (krycí jméno Fiery Tribune). Společně vedou tým špionů, kteří pravidelně zachraňují svět. I když se neustále o něčem přou, přesto jsou těmi nejlepšími v oboru. (TV Nova)

Recenze uživatele bearmeedek k tomuto seriálu (1)

Whiskey Cavalier (2019) 

Myslím, že čtyři díly, které jsem viděl, bohatě stačí k ohodnocení. Dál to bude určitě naprosto stejné. Tak tedy jde o špionskou jednotku, složenou z rozdílných lidí, a ta jednotka plní "náročné" mise po známých městech Evropy. Velkou část zábavy má dělat špičkování dvou hlavních agentů (on a ona). Ale vůbec celý seriál je postaven na velké humorné nadsázce a jde prostě o hodně odlehčenou zábavu pro chvilky, kdy se nechce trávit nic plnotučného. Chvályhodné bylo, že začali Prahou. A pokud jde o přímé akce, tak ty jsou podány vážné a na slušné úrovni. ()

Související novinky

Tvůrci milují Kongresové centrum Praha

Tvůrci milují Kongresové centrum Praha

09.12.2019

Že je Praha lákadlem pro filmové štáby, již dlouho není tajemstvím. Nehledě na krásu města, jsou to ale také šikovné týmy, na které se přijíždějící producenti mohou spolehnout. Díky českému… (více)

Reklama

Reklama