Reklama

Reklama

Whiskey Cavalier

(seriál)
Trailer
USA, 2019, 9 h 18 min (Minutáž: 42–43 min)

Tvůrci:

David Hemingson

Hrají:

Scott Foley, Lauren Cohan, Tyler James Williams, Ana Ortiz, Valerie Huber, Veronika Bellová, Daniel Rchichev, Alena Doláková, Iva Šindelková, Josh Hopkins (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Po velmi emotivním rozchodu je agent FBI Will Chase (krycí jméno Whiskey Cavalier) přiřazen, aby spolupracoval s agentkou CIA Frankie Trowbridgeovou (krycí jméno Fiery Tribune). Společně vedou tým špionů, kteří pravidelně zachraňují svět. I když se neustále o něčem přou, přesto jsou těmi nejlepšími v oboru. (TV Nova)

Zajímavosti (16)

  • Natáčení pilotní epizody probíhalo i v Praze na jaře 2018, konkrétně v metru ve stanici Pankrác včetně jejího veřejného podchodu nebo ve stanici Můstek a v jeho přilehlém okolí ulic Národní, Jungmannova, Charvátova a Vladislavova. První série se pak natáčela od září 2018 do února 2017 také převážně v Praze a okolí. Většina produkce proběhla v ČR, dále se filmovalo v Paříži, Londýně a Los Angeles. (Chevees)

Whiskey Cavalier - Anglická mise (2019) (epizoda) (E05)

  • Praha v této epizodě zaskakovala lokacemi za Budapešť a Londýn. Dále se natáčelo na zámku Sychrov, který stojí nedaleko Turnova. Ten měl představovat anglické panství. (Yardak)

Whiskey Cavalier - Will na lovu (2019) (epizoda) (E10)

  • Jedna z lokací byla ulice Nekázanka na Praze 1. V díle je velice dobře vidět reklama na cestovní agenturu Čedok, přitom se příběh odehrává v Berlíně. (Yardak)

Související novinky

Tvůrci milují Kongresové centrum Praha

Tvůrci milují Kongresové centrum Praha

09.12.2019

Že je Praha lákadlem pro filmové štáby, již dlouho není tajemstvím. Nehledě na krásu města, jsou to ale také šikovné týmy, na které se přijíždějící producenti mohou spolehnout. Díky českému… (více)

Reklama

Reklama