Reklama

Reklama

A Million Little Things

(seriál)
Trailer
USA, (2018–2023), 62 h 1 min (Minutáž: 41–43 min)

Tvůrci:

D.J. Nash

Hudba:

Gabriel Mann

Hrají:

Christina Ochoa, Ron Livingston, Stephanie Szostak, James Roday Rodriguez, David Giuntoli, Allison Miller, Christina Moses, Romany Malco, Lizzy Greene (více)
(další profese)

Série(5) / Epizody(87)

Obsahy(1)

Hovorí sa, že priateľstvo nie je jeden veľký celok, ale milión maličkostí. Platí to aspoň o skupine priateľov z Bostonu, ktorá sa zblížila po samovražde ich veľmi dobrého priateľa Johna (Ron Livingston). Skupina však po čase zisťuje dôvod samovraždy a odkrýva skutočný Johnov charakter... (verci)

Recenze (6)

Handle 

všechny recenze uživatele

1. SÉRIE (85 %): Inspirace z This is us je zde cítit hodně, ne vždy se to sice seriálu daří na 100 %, ale více méně od začátku do konce to byla dost příjemná oddychovka - téměř každý díl si držel úroveň a mělo to spád i emoce. Pravda, občas to bylo zbytečně moc sentimentální a některé dialogy typicky americko-patetické. Ta přílišná srdceryvnost je ale moje jediná výtka, za sebe jsem si to jinak užil dost a jsem rád, že se pokračuje dál. ()

erased 

všechny recenze uživatele

Nic víc než vykalkulovaná snaha zopakovat úspěch sladkobolného hitu This Is Us plná neuvěřitelně křečovitých hereckých výkonů, kde se tlačí na pilu tak, až jsou všechny ty osudové dojáky za doprovodu nekonečného softrocku v nejlepším případě k smíchu. V horším případě ze mě dělají cynika. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Kupa známých tváří mě zaujala, tak jsem to zkusil. Příběh začíná silným momentem a pak postupně rozkrýváme tajemství za tím a sledujeme přátelé a rodinu jak se se vším vyrovnávají. Příběhové linie jsou povedené, herci výborní a celé se to krásné zamotává a odmotává. Trošku mi to připomíná Parenthood či This is us i když nejde vyloženě o jednu rodinu. Silné příběhy tu jsou ale také. 80% ()

Axident 

všechny recenze uživatele

Klasická "telenovela" o čtyřech párech se vším, co k tomu náležívává. Tajnosti, nevěry, radosti, strasti. S tímhle dramatickým rámcem bych potíž neměl, mnohokrát sice ohraný, ale stále funkční a reálný. Namícháte od všeho trochu, hlavně nezapomenout na genderovou a rasovou vyváženost, něco legrace, něco rakoviny, nějaké to (nečekané) těhotenství... Casting by byl též akceptovatelný, co ovšem seriálu ABC silně podráží nohy díl od dílu víc a víc je typická, americká, emoční teatrální přepjatost, nekonečné umělé debaty a dišputace o životě ve formě, která je běžná v dramatizacích, ale už mnohem méně v životě, srdceryvné, sladkobolné scény a záběry i hudba jsou místy dost za čarou. To znemožňuje A Million Little Things být skvělým seriálem. Roz(h)řešení v posledním díle je sice zcela nečekané, ale o to laciněji patriotistické, jak se na Amíky sluší. Pozor, aby nedošlo k omylu, seriál je koukatelný velmi dobře i tak a baví mě, a chtěl jsem každý další díl, ale zamrzí, že kdyby totéž uchopili třeba Norové nebo alespoň Netflix či HBO, bude to i skvělé. I tak palec nahoru, díky silné patosovitosti a polopatické emoční názornosti ale jen tak tak a nesmíte si to tak brát :) ()

Reklama

Reklama