Reklama

Reklama

Stíny spravedlnosti

(seriál)
Trailer
USA, 2019, 9 h 32 min (Minutáž: 43–45 min)

Tvůrci:

David Elliot

Hudba:

Bear McCreary

Hrají:

Catherine Lidstone, Rachelle Lefevre, Riley Smith, Vincent Kartheiser, Russell Hornsby, Nikki M. James, Kelsey Grammer, David Alpay, Caitlin Mehner (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Právní obhájkyně Madeline Scottová (Rachel Lefevre) je neúnavná, neústupná a nezdolná. Zároveň je nedoceněná a často bývá podceňována. Madeline vede vlastní malou právnickou firmu a touží po spravedlnosti. Nikdo si nedovede představit, jaké je osvobodit nevinného, lépe než ona. V pouhých 18 letech byla společně se svým bratrem Levim (Riley Smith) neprávem obviněna z vraždy, nedobrovolně se stala hlavní aktérkou senzačního soudního procesu a obětí posedlosti senzacechtivých médií. Madeline vede firmu společně s Easym Boudreauem (Russell Hornsby), který jí před deseti lety pomohl očistit jméno. V jejich týmu pracuje také vyšetřovatel Bodie Quick (Vincent Kartheiser) a mluvčí Violet Price (Nikki M. James), jenž se ve vlastním pořadu zaměřeném na skutečné zločiny věnuje každému aktuálnímu případu. Přestože většina lidí považuje Madeline buď za statečnou hrdinku, nebo za nešťastnou oběť, kvůli vlastní neústupnosti si udělala mnoho nebezpečných nepřátel. Nejvlivnějším z nich je státní zástupce Gore Bellows (Kelsey Grammer), který ji tenkrát poslal za mříže a který je stále přesvědčený, že je vinná. Navzdory jeho neúnavné snaze dostat ji zpátky do vězení se Madeline snaží bránit jiné. I přesto, že musí bojovat sama za sebe a vypátrat sériového vraha, za jehož zločiny měla pykat. (TV Prima)

(více)

Recenze (3)

papilon395 

všechny recenze uživatele

Dobrá podívaná, ať už po jednotlivých dílech nebo v souvislé řadě. Svižný děj, bez zbytečného násilí. V průběhu 13 dílů sledujeme rozmanité případy pomoci neprávem odsouzeným, které jsou propojené osobním příběhem hlavní hrdinky a jejího bratra. Poučný vhled do světa současné americké justice. Efektní závěr. ()

pupidup 

všechny recenze uživatele

Velmi pekny serial, trosku jinak pojaty, zajímavé kauzy, prubezna linie resi vrazdu pritelkyne hlavne postavy. Sympaticke postavy. Rada jsem sledovala. ()

Reklama

Reklama