Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Lilith (Emma Bading) si chce užít svobodu a poznat svět. Je čertovsky umanutá. Není divu, vždyť její otec šéfuje peklu. Dcery má až nad hlavu, proto jí na týden dovolí jít na zem. Musí ale zařídit, aby se ze slušné holky Gréty (Janina Fautz) stala hříšnice. Jinak bude mít Lilith na věčnost zaracha. Gréta je až nechutně hodná, ale ve škole jsou mnohem zajímavější lidé. (hygienik)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (8)

Rathalos 

všechny recenze uživatele

Vyborna pekelna fantasy komedia s certovsky dobrou Emmou Bading,ktorej ta rola sadla dokonale,taktiez aj Janina Fautz zaujala,rozkosne ziena,no jednoducho pohodovka film,ktory cloveka pobavi a vycari usmev na tvari...:-) ()

Padme_Anakin 

všechny recenze uživatele

Vládce pekla má mladinkou dceru, mimochodem pěknou divošku, a její přání je být zlá ve světě lidí, přivádět obyčejné smrtelníky k hříchu a lovit nové duše pro tatínka.. Úsměvně rozehraná komedie pro mladší ročníky (středoškoláky zejména) má příjemný herecký ansámbl, holky to potáhly báječně, Emma i Janina se mi líbily, kluci byli sympaťáci, Emilio i Ludwig, hodnotím vlídně a připomínky si odpustím.. ()

Reklama

hygienik 

všechny recenze uživatele

Heuréka!! Skvelá komédia, ktorá vás nabije pozitívnou energiou. Emma Bading ako pekelníčka absolútne excelovala. Bolo to priehľadné? Totálne! Infantilné? Trochu. Originálne? Vôbec. Ale bol to azda best feel good movie, čo som za posledné 2 roky videl. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že Nemci prevzali žezlo od Francúzov a ich komédie sú v poslednej dobe minimálne o úroveň vyššie. Meine teuflisch gute Freundin v podstate nebolo nič výnimočné, no napriek tomu to malo veľmi príjemnú atmosféru a musím uznať, že v mnohých situáciach ma film potešil kvalitným dôvtipom a vtipnými dialógomi. Každému bolo jasné, ako to celé dopadne, takže klišé jak sviňa, ale to nič nemení na tom, že celkový feeling z tohto filmu nebol nijako extra ohrozený. Fajn postavy (so sympatickým hereckým obsadením), vtipné dialógy, dobré scény, aj zápletka, a samozrejme aj čertovský námet, ktorý mi trochu pripomenul legendárny Sandlerov film Little Nicky. 4* ()

Galerie (16)

Reklama

Reklama