Reklama

Reklama

Králíček Petr bere do zaječích

  • USA Peter Rabbit 2: The Runaway (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Ve filmu Králíček Petr bere do zaječích se vrací roztomilý a všemi oblíbený králičí lump Petr. Bea, Thomas a králíci jsou teď něco jako rodina. Ale ať se Petr snaží sebevíc, stále má reputaci nenapravitelného rošťáka. A tak králíček Petr vezme do zaječích do světa, kde mu jeho lumpárny nikdo nevyčítá. Když se však jeho rodina rozhodne dát všechno v sázku, aby ho ve světě našla, musí se Petr rozhodnout, jaký králíček chce vlastně být. (Falcon)

(více)

Videa (5)

Trailer 6

Recenze (61)

Olík 

všechny recenze uživatele

První příběh (r. 2018) se pro mne stal synonymem zábavy pro celou rodinu….a to ne, tak že potřebujete zabavit děti a vy jedno oko na obrazovce a druhé v novinách. Králíček Petr number two staví na úplně stejných základech. Možná jenom té zábavy je o kolečko mrkve méně, ale pořád se jedou bomby (veverčák dávající Boulevard Of Broken Dreams mne rozsekal)…..děti zabaveny, rodiče zabaveny, prarodiče zabaveny, úkol splněn. ()

Spiker01 

všechny recenze uživatele

Už k jedničce mám odměřený vztah, ale když už se to člověk odhodlá pustit, litovat nebude. Peter Rabbit je i přes hlas mého neoblíbeného Jamese Cordena prostě roztomilej a dokaže film utáhnout, ačkoliv dějově je to ničím nevyčnívající zábava pro malinko odrostlejší děti bez špetky invence. Asi bych si u ten sequel dal. ()

Reklama

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Žiaľ, už ani jednotka ma príliš neoslovila, chýbalo mi v nej viac humoru. Aj na druhý pokus je to len hraný animák, ktorý vôbec nenadchne, akurát tak občasným vtipom, ale fakt len občasným. Do toho všetko sa zapája hrozný hlas počas spievaných scén - našťastie ubrali oproti jednotke a tak radšej počujeme hlas frontmana Green Day či pesničku od The Ting Tings - That's Not My Name. Má síce ísť o rodinný film, ale neviem ktorých členov rodiny by toto mohlo baviť. Deti ale určite nie. Ako vravím, u mňa králik na víne, králik na smotane či králik na divoko ešte funguje. Ale králik v riflovej košeli, to nie je pre mňa. Tri hviezdy. ()

MrHlad 

všechny recenze uživatele

Králíček Petr se rozhodl zdrhnout a utíká do Londýna, kde se připojí ke zvířecímu gangu. Když už ho všichni považují za lumpa, tak jím bude doopravdy. Jenže opravdoví přátelé nenechají kámoše nikdy ve štychu… Dvojka Králíčka Petra opět dobře vypadá a má celkem sympatické postavy, jenže hlavní hrdina tu tentokrát dělá podstatně méně zábavných vylomenin a místo toho bulí, že jsou na něj všichni zlí, když se chce polepšit. Výchovné to asi je, ale zábavné o dost méně než první díl. ()

Trixinka 

všechny recenze uživatele

Klasický problém "dvojek" filmů tu máme zase. Vše co skvěle fungovalo v první filmu vypustíme, ponecháme místy až protivného hlavního hrdinu králíčka Petra v hledání odpovědi na otázku být či nebýt zlý. Změníme prostředí (jedna zahrada a dům už nestačí), přidáme moderní město s novými "přáteli" a budeme mezi tím přelétávat, jezdit vlakem, taxíkem a kdo ví co ještě. Ještě k tomu všemu přihodíme pár klišé moralizujících momentů, prozření hlavních hrdinů a hle je tu konec. Až moc z tohoto filmu řvalo ono škatulkování - když kradl ten jezevec (či co to bylo) na zahradě králíčka Petra rajčata, bylo to podáno vtipně a následně byl jezevec za klaďase; ovšem když kradla zvířátka ve městě, protože neměla co jíst, bylo to podáno jako něco špatného a zlého. Nebo ten agent, co měl na starosti knihu hl. lidské hrdinky - až moc přehnané tlačení na pilu a opět řazení do určité negativní, zlé polohy padoucha. A nevím jestli to bylo schválně od dabérů, či autorů - ale v momentě, kdy jede hlavní hrdinka s tím agentem v novém autě zazní hláška - oni chtějí zpět své motýle :D To jako fakt?? :D :D ()

Galerie (36)

Zajímavosti (6)

  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)
  • Původně měl být film vydán 3. dubna 2020, ale kvůli pandemii covid-19 byl odložen na srpen 2020 a nakonec na 11. června 2021. (BMW12)
  • Stejně jako Felix D'eer z prvního dílu, Barnabas je nová postava, která se neobjevila v žádném z původních příběhů Beatrix Potter ani v předchozích adaptacích. (ČSFD)

Související novinky

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

21.06.2021

Do amerických kin tento víkend vtrhlo pokračování Zabijáka & bodyguarda s názvem Zabijákova žena & bodyguard v hlavních rolích s Ryanem Reynoldsem, Samuelem L. Jacksonem a Salmou Hayek – na… (více)

Sony vše odsouvá na rok 2021

Sony vše odsouvá na rok 2021

31.03.2020

Ačkoliv se americký prezident nechal slyšet, že by rád měl koronavirus za sebou už do Velikonoc, realita se zatím zdá být poněkud jiná, a ve studiu Sony si to uvědomili v podstatě jako první. Místo… (více)

Tiché místo 2 a další filmy se odkládají

Tiché místo 2 a další filmy se odkládají

12.03.2020

Jen týden před premiérou se rozhodlo studio Paramount Pictures pro jistotu posunout snímek Tiché místo 2 na pozdější datum. Oznámil to samotný herec, producent a režisér John Krasinski na svém… (více)

3Bobule se odkládají, česká kina zavírají

3Bobule se odkládají, česká kina zavírají

10.03.2020

Na základě rozhodnutí Bezpečnostní rady státu o zrušení veškerých hromadných akcí s účastí nad 100 lidí se společnost BIOSCOP rozhodla dočasně zrušit premiéru filmu 3Bobule, která byla v plánu už… (více)

Reklama

Reklama