Reklama

Reklama

Králíček Petr bere do zaječích

  • USA Peter Rabbit 2: The Runaway (více)
Trailer 6

Obsahy(1)

Ve filmu Králíček Petr bere do zaječích se vrací roztomilý a všemi oblíbený králičí lump Petr. Bea, Thomas a králíci jsou teď něco jako rodina. Ale ať se Petr snaží sebevíc, stále má reputaci nenapravitelného rošťáka. A tak králíček Petr vezme do zaječích do světa, kde mu jeho lumpárny nikdo nevyčítá. Když se však jeho rodina rozhodne dát všechno v sázku, aby ho ve světě našla, musí se Petr rozhodnout, jaký králíček chce vlastně být. (Falcon)

(více)

Zajímavosti (6)

  • Ve filmu se objevují odkazy na knihy Beatrix Potter. Příkladem je 34. minuta filmu, kdy se po útěku objeví dodávka s nápisem „The Tailor Of Gloucester“, což je název knihy Beatrix Potter. (BMW12)
  • Původně měl být film vydán 3. dubna 2020, ale kvůli pandemii covid-19 byl odložen na srpen 2020 a nakonec na 11. června 2021. (BMW12)
  • Film obsahuje potitulkové scény. (Duoscop)
  • Stejně jako Felix D'eer z prvního dílu, Barnabas je nová postava, která se neobjevila v žádném z původních příběhů Beatrix Potter ani v předchozích adaptacích. (ČSFD)

Související novinky

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

Reynolds a spol. diváky do kin nepřitáhli

21.06.2021

Do amerických kin tento víkend vtrhlo pokračování Zabijáka & bodyguarda s názvem Zabijákova žena & bodyguard v hlavních rolích s Ryanem Reynoldsem, Samuelem L. Jacksonem a Salmou Hayek – na… (více)

Sony vše odsouvá na rok 2021

Sony vše odsouvá na rok 2021

31.03.2020

Ačkoliv se americký prezident nechal slyšet, že by rád měl koronavirus za sebou už do Velikonoc, realita se zatím zdá být poněkud jiná, a ve studiu Sony si to uvědomili v podstatě jako první. Místo… (více)

Tiché místo 2 a další filmy se odkládají

Tiché místo 2 a další filmy se odkládají

12.03.2020

Jen týden před premiérou se rozhodlo studio Paramount Pictures pro jistotu posunout snímek Tiché místo 2 na pozdější datum. Oznámil to samotný herec, producent a režisér John Krasinski na svém… (více)

3Bobule se odkládají, česká kina zavírají

3Bobule se odkládají, česká kina zavírají

10.03.2020

Na základě rozhodnutí Bezpečnostní rady státu o zrušení veškerých hromadných akcí s účastí nad 100 lidí se společnost BIOSCOP rozhodla dočasně zrušit premiéru filmu 3Bobule, která byla v plánu už… (více)

Reklama

Reklama