Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Alfie Wickers (Jack Whitehall) je poněkud neortodoxní učitel, jehož výukové metody jsou pro všechny rodiče jeho svěřenců naprosto nepřijatelné. Po dalším z řady jeho učebních fiasek, při kterém byla zostuzena i jedna z matek, dostala celá třída zákaz uspořádání školního výletu do Las Vegas. Místo toho odjedou do pár desítek kilometrů vzdáleného Cornwolu, kdy mají navíc přidělený přísný rodičovský dozor, který má dohlížet na předem sepsaný program. Vše vypadá beznadějně, než se třídě povede za pomoci místních pašeráků dozoru zbavit. V ten okamžik začíná divoká jízda, při které se všichni zapletou do protivládního povstání. V patách jsou jim nejenom policisté, ale i rozzuření rodiče. Podaří se Alfiemu svoje svěřence ochránit a dostat se ze všech nechtěných situací? Opravdu bláznivá komedie plná hromady humorných situací. (Rakosnicek77)

(více)

Recenze (32)

Morholt 

všechny recenze uživatele

Teenagerské komedie sice nejsou zrovna mým šálkem kávy, ale Britové to vzali za správný konec. Šílený učitel, neméně šílení žáci, ne tak úplně normální učitelský sbor a navrch bláznivá matka v přechodu s cornwallským bojem za nezávislost. Na tu hodinu a půl se to může zdát celkem přeplácané, ale film šlape od začátku do konce, chrlí jeden gag za druhým, najde se tu spousta hlášek a nezapomenutelná je sekvence s předkožkou. Navíc se film téměř vyhýbá kanálovému humoru a vyloženě trapným scénám, které teenagerské filmy provázejí prakticky vždy. Takhle by to šlo. 80% ()

verbal odpad!

všechny recenze uživatele

Ahoj jmenujy se, Jarek Potracený a kamaráďy mi říkají, Mentál. Dost hustá přezďýfka nemislýte? Sem na ni pišný! Naroďyl sem se v šestém mněsýci přet šesnácťy, lety, mamynka je lychokopitňyce, a taťýnek stavebňý přidavač. Přy, posledním mněření IKVÉ jsem narval kolečko do trojhelníkového otfotu v rekordňým čase a pan ošetřovatel řýkal že, sem výnimečný. Ve sfém volnu smažým géteáčko sleduju, nejpopulárnějšý jůtubery, Bývyse a Batheda a téve Nova. Někdy i Prýmakůl. Majý tam moc hezkí, a ftipný pořadi. Moc rát taki čtu! Třeba Brávyčko, Blesk a Pyfýka. Ale jen nadpysi, ti jsou, velkím a čtitelným. Taki mám hrozně rád seks. Znáte to takoví ten vášňyví spontání a ďyvokí, aš vás bolí loket. Moc přýležytostí se mi, ale zaťím nenaskytlo. Mám roštěp, na rukách dohromady sedum prstů, a kratšý nohu, tagže se klukům moc nelýbim. Zaťým!!! Pan ošetřovatel řýká, že kdyš neskončým, v museu genetyckích anomalyt, tak z toho, třeba virostu. No nevým, můj staršý bratr Tomáš známí téš jako stoka, s toho nevirostl a tak ho, roďyče prodaly do zoo kde teť, z klece háže po navštěvňýcích hovna. Ale dost o mě poťme k tomuhel supr fylmu! Bilo to fakt skvělí. Snat i lepčí neš posledňí Babovřeski. Celou dobu sem se tak šýleně smál aš my tekli hleni z očý, prskal sem kolem sebe rohlýk s nutelou, potrhali se mi stehi na roštěpu a málem sem sy posral klecové lůško! A nemoch sem přestat aňy po skončeňý pořát jsem, mislel na to, jak to, bilo strašně ftipní třeba jak tomu učyteli stáhly kalhoti a on letěl s úpa holím šulynem nebo jaksy ta tlustá bába prdla po tom projýmadle – HAHAHAHAHAHAHAHA. Vyďýte zase, mně to chitá, tak mocynki lekračňí to bilo. Musým se ale uklidnit abi mně taťýnek zas nemusel pacyfykovat jak po tom fylmu. Ono se to nesdá ale ťím taserem to dost bolý a v kazajce si pak čovjek aňy pořádně nepodrbe lodyhu. Moc bich sy přál vidět tahkle ftipné a yntelygentňi fylmi každí den!!!!!! ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Úžasná komedie lehce vezoucí se na vlně úspěšného Fakjů pane Učiteli, s tím rozdílem, že zdejší učitel byl více pohodář a " kamarád". Gagy stylové a správně trefné, scény neskutečné ( Položení koulí na zobák labuťě či tanec gaye k posrání). Bavil jsem se velmi příjemně a překvapí i akčnější závěr, kde humor spíše vystřídá napětí. 80% tohle u mě jednou projekcí nekončí. ()

MMR 

všechny recenze uživatele

Díky tomuto filmu jsem usoudil, že i můj oblíbený seriál si zaslouží plné hodnocení. Skvělá dávka humoru, chvílemi jsem se téměř válel smíchy. ()

juta 

všechny recenze uživatele

Docela překvapení, čekal jsem nějaké prasárničky, ale tady jsou umírněný, ale né tak moc, aby film nenudil. Já jsem si to pustil hlavně kvůli tomu, že zde hraje Harry Enfield. Trochu mě zaskočilo, jak strašně moc zestárl... bohužel čas nezastavíš. Jinak je to fajn komedie, která mě navnadila i na zkouknutí seriálu. ()

korbitch22 

všechny recenze uživatele

Seriál sem nikdy neviděl, ale jakmile vidim nějaký příjemný fekál, většinou po něm skočim.Začátek měl našlápnuto určitě líp, ke konci film už trochu ztrácí dech a finále v hradu už je vyloženě nuda, ale první hodinku jsem se dost natlemil.Typický anglický humor ještě říznutý USA fekálem.Daleko vtipnější a nahuštěnější komedie než ubohá dvojka Fakjů Pane učiteli.Na neděli úplně ideální oddychovka.60%. ()

Rakosnicek77 

všechny recenze uživatele

Sen každého studenta, je mít takového učitele :-) Tahle komedie byla sice hodně praštěná, nicméně splňuje naprosto moje očekávání a potřeby. Pobavil jsem se místy až dosyta a nuda se nekonala v žádné fázi filmu. Proto pokud vypnete mozek a máte v úmyslu se jenom pobavit, tak tuto šílenost vám můžu jedině doporučit. ()

Aljak 

všechny recenze uživatele

Myslím, že na žáner teenage-comedy som už asi trochu pristarý, ale občas si rád pustím nejakú oddychovku aj z tohto žánru. Navyše, v podaní britskej produkcie som čakal niečo, čo nebude až tak absurdne trápne. A veruže ani nebolo, hoci niektoré scény boli fakt také "americké" (teda zbytočne prehnane nechutné a nevkusné). Ale okrem toho to malo v sebe aj dávku svojského humoru a sarkazmu, takže sa dalo občas nad niečim aj zasmiať (alebo aspoň pousmiať). No niektoré absurdnosti boli zas zbytočne za hranicou, ale aj tak sa to celkom dalo. Seriál som nesledoval, tak možno mi ušli nejaké konexie a väzby, ale inak OK. Vlastne lepšie ako som čakal (pretože som nečakal takmer nič). ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Nezáživný herecky i dějově,na konci pak i vzpomínka na jednu českou filmovou pohádku.Každej pozná jakou!40%. ()

Zbyisek 

všechny recenze uživatele

Už jsem v anglických komediích viděl hodně šílených nechutností, ale na tohle nemají snad ani The Inbetweeners s oběma filmy. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Pokračování seriálu, které vlastně nedává vůbec smysl. Hlavně kvůli tomu, že byl seriál pěkně ukončený, pak tam třeba nesedí ani účast Mitchella. Chápu, že to pokračování udělali, ale podle nebylo třeba. Zajímavé bylo ale zjištění, že mimo školu ten humor moc nefunguje, snaha to kompenzovat nárůstem fekálního humoru nefunguje. Ze seriálu jsem nebyl nijak nadšený, ale byl to solidní průměr, tohle je vysloveně zklamání. ()

Gogo333 

všechny recenze uživatele

Když seriál po třech sériích zrušili, tak aspoň potěšili oznámením záverečného filmu. Na film jsem byl zvědav a doufal, že se vydaří. A vydařil, nese se v duchu seriálu, pokud nebudu počítat posledních 30 minut akce, takže komu se líbil humor v seriálu, bude potěšen stejným stylem i ve filmu. Film rychle uteče a člověk se ani na chvíli nenudí. Tady se rozloučení se seriálem formou filmu povedlo. ()

peetriss 

všechny recenze uživatele

Film překypující humorem střeštěnějším, hrubozrnnějším a nechutnějším, než je mi blízké. Přesto jsem někde na pozadí cítil náznaky typického britského humoru, proto ty dvě hvězdy s přimhouřením všech očí dávám. Na tohle jsem asi už starý. 30% ()

Ponds 

všechny recenze uživatele

Znát seriál je v tomto případě určitě výhoda, jinak bych asi marně přemýšlela, proč se všechny postavy chovají, jako kdyby utekly z blázince. Pro mě ale určitě zábavné a několikrát jsem se opravdu hlasitě zasmála. ()

bllm 

všechny recenze uživatele

V rámci žánru praštěná přiblblá komedie to není špatný. Nic zvlášť originálního ani světobornýho, ale dneska večer mě to příjemně pobavilo. Neztrácí to dech po celou délku filmu. Navíc oceňuju, že i když je to asi určeno pro teenagery netrpí to americkou prudérností. Je to spíš za 3, ale přidávám, protože Ježíšova předkožka mě dostala. ()

KNTRFKT odpad!

všechny recenze uživatele

Tak pro všechny, co se tu válí smíchy ve vlastních fekáliích a heroicky si při scénách, kde jsou vidět obnažená varlata, rvou pubické ochlupení: "Vraťte se zpátky na své ubikace do svěracích kazajek, řekněte doktorům, ať vám zdvojnásobí dávky neurolu a občas běžte ven na sluníčko, nebo už vám za chvíli fakt dočista jebne." Tahle slaboduchá kokotina, se teda fakování árijského Turka v roli učitele nemůže ani náhodou rovnat a to už jen díky tomu, že hlavního představitele vytáhli z léčebny anonymních homoklád závislých na výrobě mocinky ftipných obrázků kopulace zvířátek. Trapnost nad trapnost. ()

JOZZZKO 

všechny recenze uživatele

Takto nejako som si vždy predstavoval svojho triedneho učitela, ale s ním sme sa dostali len k spoločnému pitiu a neskôr po stužkovej sme si potykali. Toto je však vyšší level. Samozrejme že komédia občas skĺzne do trápneho klyšé, ale dialógy vás budú baviť. ()

figliar 

všechny recenze uživatele

Anglický humor, ten ja môžem. Bláznivý roadtrip, šialené príhody a najlepší učiteľ na svete. Vidím tu síce dosť veľkú podobu na nemeckú komédiu Fuck You Goethe, ale to nemení nič na tom, že som sa fakt zabavil. ()

Reklama

Reklama