Reklama

Reklama

Pretty Boy

Krátkometrážní / Drama
USA, 2015, 32 min

Obsahy(1)

Středoškolák Sean (Nick Eversman) se poprvé zamiloval. Ale jeho lásce nepřejí ani rodiče ani spolužáci, kteří jej ve škole šikanují. Důvodem je Seanova homosexualita, se kterou se on sám ještě nevyrovnal. Jeho nábožensky založený otec mu chce ukázat "správný směr" a k tomu mu má pomoci zkušená prostitutka Katie (Rebekah Tripp), kterou mu jeho otec zaplatil na celou noc doufaje, že se Sean zbaví nepřirozené sexuální orientace. (A.L.E.S.)

(více)

Recenze (2)

A.L.E.S. 

všechny recenze uživatele

Každý se s homosexualitou vyrovnává po svém. Mladý Sean se se svou sexuální orientací teprve seznamuje a okolí ho zahrnuje otázkami, na které nezná odpověď ani on sám. Závěr je sice předvídatelný, ale tady jsem spíš ocenil cestu, jak se k němu ti dva dostanou. Během filmu jsem si potvrdil svůj názor, že nábožensky založený člověk nemusí být nutně ten lepší a úsloví "miluj bližního svého" ctí víc šlapka než vlastní otec. V mém případě jde tak trochu o déjà vu, protože podobným způsobem mě chtěla napravit i moje máma. S hodnocením není nad čím váhat. ()

jiri.twist 

všechny recenze uživatele

Výborný třicetiminutový film o jedné "maličkosti", s přesvědčivými hereckými výkony a českými titulky. Kdo má čas, určitě si film užije. Překvapivě trefné a hezké ... 7898 ()

Reklama

Reklama