Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Pařížská advokátka Anne se zamiluje do Françoise, který stejně bezhlavě miluje ji. Pár si naplánuje pohádkovou svatbu v indickém Džajpuru. François odjíždí do Indie před Anne, aby dokončil pár kontraktů ještě před svatbou. Anne a její starší sestra Betty se k němu mají za několik dní připojit. Anne má s sebou vzít urnu s popelem Françoisovy matky, aby jej v Indii rozptýlili. Ale cesta neprobíhá podle plánu. Anne během cesty urnu ztratí a v zemi, o které ni neví, se ji na vlastní pěst vydá hledat. Anne brzy začne být bezradná, ale pak potká okouzlujícího Raviho, napůl Francouze a napůl Inda, který se živí příležitostnou prací. Ravi se stane Anniným šoférem a nouzovým průvodcem při jejím hledání. Mají tři dny na to, aby urnu našli a aby se Anne dostala o Džajpuru na svou svatbu. Během třídenního dobrodružství plného překvapivých zvratů se velmi dobře poznají. Anne postupně podléhá Raviho kouzlu a začne si svatbu s Françoisem rozmýšlet... Vysílalo se v hlavním čase na TF1 (v tomto čase nejvíc sledovaným kanálem) s 4,5 milionu diváků a s 19% podílem na trhu. Okouzlující romantická komedie v bolywoodském stylu a se skvělým obsazením. (Filmbox)

(více)

Recenze (9)

slunicko2 

všechny recenze uživatele

Bollywoodský humor. 1) Prostoduchý snímek zahrnuje jedno taneční číslo (zřejmě nejlepší část filmu), úžasně protivnou sestru Betty a zejména dva pěkné herce. 2) 37letý Xavier Robic (plánovaný manžel François s parádní postavou) a především 23letý Rayane Bensetti (masér Ravi) mě udrželi u obrazovky. ()

Vesecký 

všechny recenze uživatele

Mile bláznivý příběh, který svými zápletkami vrací naši generaci do dob klasické francouzské komedie, škoda toho skutečně hloupého romantického závěru. Mě ovšem nejvíc zaujal příběh urny paní tchyně, která chtěla být na svatbě svého syna a za života už to nestihla. Možná, že mě totiž čeká podobný konec k popukání. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 5/10 ... Vizuální stránka: 6/10 ... Soundtrack: 5/10 ... Didaktický potenciál: 4/10 ... Celkový dojem: 5/10. ()

DavidDizzer 

všechny recenze uživatele

Celkem prijemny film, nijak zvlastni a odlisny od klasickych romantickych filmu. Zkratka stejna zapletka, dejove nic extra zvlastniho. Libi se mi ovsem tamejsi exotika, kultura, jen dej by mohl byt rozvitejsi, dobrodruznejsi. ()

Pythonator 

všechny recenze uživatele

Překrásná Lucie Lucas, na kterou se tak dobře dívá, že film může stát klidně za hovno a dodíváte se až do konce. Jenže tento za hovno nestojí. Je to docela příjemný romanťák s nádhernými indickými exteriéry. A je to rozhodně daleko lepší a zábavnější než od toho lze vůbec očekávat. Velmi milé překvapení. Jen ten pohled na Indy je poněkud evropsky natvrdle francouzský a k realitě má asi daleko. ()

Reklama

Reklama