Reklama

Reklama

Obří náklady

(seriál)
Německo, 2017, 12x49 min

Obsahy(1)

Transport těžké techniky je věc, s kterou se setkal nebo může setkat každý z nás. Ano, máme na mysli obrovské nákladní vozy s oranžovými majáčky, které přepravují po silnicích rozměrné konstrukční díly nebo moduly. Vedle vozidel předváděných v našem seriálu by však vypadali jako trpaslíci. Používání obří přepravní techniky si vyžaduje opravdu precizní plánování trasy, speciální bezpečnostní opatření, a navíc únavnou několikaměsíční přípravnou práci celého týmu odborníků. V každém dílu tohoto seriálu uvidíme jiné unikátní transportní vozidlo a budeme je moci doprovodit až k cíli jeho cesty. Uvidíme, jak se převážejí multimilionářské jachty brázdící světová moře, jak se dá naložit devatenáct tisíc kontejnerů na největší zaoceánský parník světa a jak si tato obrovitá loď poradí s manévrováním v úzkém průplavu vedoucím do hamburského přístavu. (TV Spektrum)

(více)

Recenze (2)

Marze 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem zatím jen maskulinní díl o megalodi Krása Norska. Při sledování jsem poněkud trpěl, protože tahle práce by mi opravdu nebavila. Stejně jako jezdit na obří zaoceánské lodi a večer chodit s důchodci tancovat nebo se nechat bavit na zábavných řachandách. Ale dokument je standartně natočen - dávám 50%. ()

Echelon1 

všechny recenze uživatele

Hodnotený diel o OOCL Hong Kong. Lahôdka. Vždy som sa chcel zoznámiť s kráskou, ktorá nahradila na tróne Maersk E-class. ()

Reklama

Reklama