Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Harper (Zoey Deutch) a Charlie (Glen Powell) pracujú v rovnakej výškovej budove ako osobní asistenti. Okrem toho ich však spája aj niečo iné - obaja ich šéfovia sú nároční, náladoví a práca pre nich je úplným peklom. Kirsten (Lucy Liu) je editorka športového magazínu a Rick (Taye Diggs) pracuje vo finančníctve. Keď jeden večer pracujú Harper a Charlie dlho do noci, napadne ich dokonalá myšlienka: dať oboch šéfov dohromady aby trávili viac času spolu a oni ako asistenti mali menej práce. Podarí sa im zahrať sa na dohadzovačov? (Eawy)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (56)

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Romkom o čtyřech hercích, kde dva dělají pohunky a dva dělají bosse. Pohunci se dohodnou, že svoje šéfy nějak do sebe nechají zamilovat, až se do sebe nakonec taky zamilují. Vlastně nic urážlivýho a i když herci jsou spíš ze třetí Hollywoodské ligy, tak to docela šlo. Zoey Deutch navíc byla docela fajn a celé to mělo úroveň pohodové americké komedie, která není bůhví jak vtipná, ale vlastně Vám to ani nevadí a příjemně si u toho odpočíváte. ()

VanTom 

všechny recenze uživatele

Karikaturně kodrcavý rozjezd (ponižující povinnosti přetěžovaných asistentů sebestředných primadon) mě dohnal k myšlenkám na vypnutí, závěrečné prozřívání, co se svým životem, zase již ztrácelo svou lehkost. Ovšem mezi tím měla tato oddychová romantická komedie šarmu a (chytrého i vulgárního) humoru na rozdávání, především zásluhou maximálně sympatické ústřední dvojice (snažící se dát dohromady své nesnesitelné šéfy kvůli troše volna). Spokojené 3 hvězdy, v rámci žánru i lepší. ()

Reklama

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejobyčejnějších a nejpředvídatelnějších záležitostí, co jsem měl možnost vidět, ale nutno dodat, že Scanlon neměl jinou ambici, než diváka nenáročně pobavit a to se mu daří. Herci jsou fajn, vtip sice není bůhvíjaký, ale líbilo se mi, že se tu netlačí na pilu a čiší z toho pohoda na všechny strany. Sice bych si to dokázal představit kratší, ale co už. I když nebudu za hodinu vědět, o čem to bylo, stráveného času nelituji. 60% ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Set It Up" podľa mňa vôbec nie je dobrým filmom. Popravde mám pocit, že je to ako už väčšina filmov tohto typu plné klišé, momentiek, ktoré sme videli miliónkrát a najmä to ani nič moc neprináša. Osobne najväčším mínusom filmu pre mňa je fakt, že to môžem iba počúvať a neprídeme dokopy o nič. Netreba tomu venovať moc pozornosť, vieme odhadnúť kam sa to posunie, vieme čo sa na konci udeje a všetky scénky jedna za druhou sú jasne odhadnuteľné. A to by nemali byť. Herecky ma to nijako neohromilo, často som rozmýšľal na čom sa vlastne mám smiať a nemal som z filmu pocit, že by bol niečím super zaujímavý. Ak ste si ho užili, tak super, ale ja nemám toho ani moc čo povedať, lebo som nenašiel asi nič, čo by som reálne dokázal vyzdvihnúť. Možno sa tam občas zjaví dobrá skladba a vie ma celkom potešiť, no ani vizuálne, ani dialógmi ani postavami ma to nezvalo. Nuda. Hodnotenie: D+ ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Príbeh až neuveriteľne nezáživný a banálny, navyše to bolo podané neatraktívnou formou, pri ktorej nevyniklo absolútne nič. Keby aspoň hudba bola chytľavá, ale ani to neprišlo. Jediný zábavný moment bol ten s tým výťahom a vyzliekajúcim sa poslíčkom. Inak väčšinou len ťažká nuda, našťastie na Zoey Deutch sa vždy dobre pozerá. Áno viem, prízemný dôvod, v tomto prípade však kľúčový. Podpriemer. 40/100 ()

Galerie (4)

Zajímavosti (7)

  • V scéne, kde hlavné postavy snažia zobraziť Kirsten (Lucy Liu) a Ricka (Taye Diggs) na "obrazovke bozku", sa používajú skutočné záberové materiály zo zápasu medzi Yankees a Red Sox. Avšak komentáre od komentátora nie sú skutočné – napríklad v jednom momente hovorí, že za Red Sox ide na pálke Andrew Benintendi, no hráč, ktorý je zobrazený, určite nie je Benintendi (zrejme ide o Rafaela Deversa). (Pat.Ko)

Reklama

Reklama