Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Harper (Zoey Deutch) a Charlie (Glen Powell) pracujú v rovnakej výškovej budove ako osobní asistenti. Okrem toho ich však spája aj niečo iné - obaja ich šéfovia sú nároční, náladoví a práca pre nich je úplným peklom. Kirsten (Lucy Liu) je editorka športového magazínu a Rick (Taye Diggs) pracuje vo finančníctve. Keď jeden večer pracujú Harper a Charlie dlho do noci, napadne ich dokonalá myšlienka: dať oboch šéfov dohromady aby trávili viac času spolu a oni ako asistenti mali menej práce. Podarí sa im zahrať sa na dohadzovačov? (Eawy)

(více)

Recenze (56)

Zíza 

všechny recenze uživatele

Vlastně o den později jsem úplně zapomněla, že jsem ten film viděla, kdybych se nemrkla na CSFD, tak bych si nevzpomněla. Což asi ve zkratce říká, jaký ten film je. Ničím nevybočující, nenutící o něčem hlouběji přemýšlet, nikdo nepředvede nijaký zvláštní herecký výkon. Je to prostě jen romantická komedie na jedno použití. A není špatná, jen prostě... velmi průměrná. ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Romkom o čtyřech hercích, kde dva dělají pohunky a dva dělají bosse. Pohunci se dohodnou, že svoje šéfy nějak do sebe nechají zamilovat, až se do sebe nakonec taky zamilují. Vlastně nic urážlivýho a i když herci jsou spíš ze třetí Hollywoodské ligy, tak to docela šlo. Zoey Deutch navíc byla docela fajn a celé to mělo úroveň pohodové americké komedie, která není bůhví jak vtipná, ale vlastně Vám to ani nevadí a příjemně si u toho odpočíváte. ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Víte přesně, jak to dopadne a dokážete dokonce i odhadnout, jak se to bude celé vyvíjet. A ono se to přesně tak stane. Ale vy přesto nejste zklamaní, ani znudění. A to je na tom vlastně to hezký. Mám ráda, když film splní má očekávání, nezklame mě, děje se v něm to, co bych si přála, a skončí to tak, jak bych si přála. Je to fajn pocit. A já z filmu necítím, že by měl v plánu být něčím víc. Jen dobrým filmem, tak jak ho známe. 3* ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Príbeh až neuveriteľne nezáživný a banálny, navyše to bolo podané neatraktívnou formou, pri ktorej nevyniklo absolútne nič. Keby aspoň hudba bola chytľavá, ale ani to neprišlo. Jediný zábavný moment bol ten s tým výťahom a vyzliekajúcim sa poslíčkom. Inak väčšinou len ťažká nuda, našťastie na Zoey Deutch sa vždy dobre pozerá. Áno viem, prízemný dôvod, v tomto prípade však kľúčový. Podpriemer. 40/100 ()

Ant 

všechny recenze uživatele

Příjemná romcom s okouzlující dvojící, fungujícím humorem a milennial zápletkou. Recept jako dělaný pro mě. Škoda, že v poslední třetině jako by scénárista zapomněl na veškerou předchozí dynamiku. Konec byl totiž až příliš předvídavý a klišoidní. Nicméně se jedná o úspěch v Netflixovské stáji podprůměrných komedií. ()

silentname 

všechny recenze uživatele

"Set It Up" podľa mňa vôbec nie je dobrým filmom. Popravde mám pocit, že je to ako už väčšina filmov tohto typu plné klišé, momentiek, ktoré sme videli miliónkrát a najmä to ani nič moc neprináša. Osobne najväčším mínusom filmu pre mňa je fakt, že to môžem iba počúvať a neprídeme dokopy o nič. Netreba tomu venovať moc pozornosť, vieme odhadnúť kam sa to posunie, vieme čo sa na konci udeje a všetky scénky jedna za druhou sú jasne odhadnuteľné. A to by nemali byť. Herecky ma to nijako neohromilo, často som rozmýšľal na čom sa vlastne mám smiať a nemal som z filmu pocit, že by bol niečím super zaujímavý. Ak ste si ho užili, tak super, ale ja nemám toho ani moc čo povedať, lebo som nenašiel asi nič, čo by som reálne dokázal vyzdvihnúť. Možno sa tam občas zjaví dobrá skladba a vie ma celkom potešiť, no ani vizuálne, ani dialógmi ani postavami ma to nezvalo. Nuda. Hodnotenie: D+ ()

eLeR 

všechny recenze uživatele

Cítim radosť. Možno tiež milujem lásku v otvorených priestoroch. Na vypnutie mozgu dostačujúce. Filmy slečny Deutch väčšinou hodnotím dvojhviezdou, napriek tomu jej teraz dávam o pol hviezdy viac. 2,5* ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Nikdy jsem nechápal, jak někdo může tuhle práci dělat. Většinou tu chválím herečky, Zoey je prudce koukatelná a do filmu jsem šel kvůli ní, ale Glen Powel ji s přehledem válcuje. To je týpek, kterého jako byste prostě znali už předtím, než jste ho ve filmu potkali. ()

Morholt 

všechny recenze uživatele

Jedna z nejobyčejnějších a nejpředvídatelnějších záležitostí, co jsem měl možnost vidět, ale nutno dodat, že Scanlon neměl jinou ambici, než diváka nenáročně pobavit a to se mu daří. Herci jsou fajn, vtip sice není bůhvíjaký, ale líbilo se mi, že se tu netlačí na pilu a čiší z toho pohoda na všechny strany. Sice bych si to dokázal představit kratší, ale co už. I když nebudu za hodinu vědět, o čem to bylo, stráveného času nelituji. 60% ()

ScarPoul 

všechny recenze uživatele

V prvom rade treba povedať, že ten film funguje. Nie je trápny, je plný príjemných momentov a tiež dobre napísaných postáv. Ústredné duo je sympatické a funguje medzi nimi chémia a Pete Davidson je tu kupodivu vtipný. Hoci si to ide v zaužívaných klišé žánru, jedná sa o príjemnú oddychovku, ktorá je sympatická práve tým, že sa na nič nehrá a priznáva si svoje limity. Ono sa to nezdá ale takýchto poctivých filmov už nie je tak veľa. Určite nie v takomto žánri. Pre mňa solídne 3* s tým, že ak to dakedy uvidím v telke, určite to neprepnem. A Zoey Deutch je tu neuveriteľne roztomilá. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Nějak už mě podobné nevtipné komedie o mileniálech dělající poskoky svým šéfům v luxusních kancelářích amerických velkoměst lezou krkem. Set It Up je v téhle úvodní rovině obdobně nezáživná, ale jakmile se rozjede romantická zápletka, hlavní dvojice ukazuje, že jim to spolu šlape. A to nejen po stránce chemie, ale i humoru. Každopádně Set It Up není nic jiného, než komedie na jednorázové použití a ani se ničím jiným být nesnaží. ()

bourec 

všechny recenze uživatele

Zoey je sympaťačka s jiskrou v očích,naopak ale její protějšek v tomhle filmu je děsnej skrpál.I přes hrozně obsazenou mužskou roli mě film svym dějem bavil,a na sobotní odpoledne je to celkem v poklidu.60%. ()

Pajky3 

všechny recenze uživatele

Klasická romantika, která sice ničím nepřekvapí, ale rozhodně neurazí. Zoey Deutch je krásná, jen mi moc neladila dohromady s Glenem Powellem. Přišlo mi, že je to k sobě moc netáhne. Taye Diggs i Lucy Liu si role panovačných šéfů užívají. Celkově to baví a příjemně to utíká, solidní průměr. ()

Sell 

všechny recenze uživatele

Začínam mi byť Zoey čoraz sympatickejšia a v tomto filme mi to len potvrdila. Áno vyrozprávaný príbeh sme videli už veľakrát v iných snímkoch len s inými hercami ale aj tak som nadšene sledovala až do konca a bavilo ma to! ()

Pavlínka9 

všechny recenze uživatele

Americký, předvídatelný film - vlastně od začáku je jasné, jak to dopadne, ale pro mě byla hlavním lákadlem Liu, kterou jsem chtěla po dlouhé době vidět v nějaké roli :D Nicméně - jsem ráda, že je ve filmu ukázáno, že někdy ta cesta za svým snem není tak skvělá, ale je dost trnitá a lidi jsou často ochotní dělat cokoliv, aby získali práci snů...Je to rychlý, svižný, ale jak říkám - až moc okatý... ()

Reklama

Reklama