Reklama

Reklama

The Devil's Doorway

Trailer

Píše se rok 1960. Otec Thomas je vyslán biskupem do jednoho z azylů, kde jeptišky drží nechtěné ženy - prostitutky, sirotky, mentálně postižené, šílené a neprovdané těhotné ženy. Je sem vyslán s cílem ověřit, zdali skutečně v azylu krvácí socha Pany Marie. Má určit, jestli se jedná o zázrak. Společně s ním je do azylu vyslán i otec John, který vše natáčí na svou kameru. Otcové budou konfrontováni s řadou paranormálních jevů, které se v azylu odehrávají a budou muset odhalit zlo, které zde jeptišky uctívají. (jkpj22)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (21)

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Duchársko-satanistický “F.F.” pre nenáročných, vyskladaný na jednoduchosti, v ktorom hororové vsuvky, ani z ďaleka nedokážu ukojiť požiadavky fanúšika žánru. Každopádne, vyslovene tragicky tento počin nepôsobí, pričom najmä vďaka krátkej stopáži, nijak nebanujem, že som pri “The Devils Doorway” strávil čo si viac, ako 70 minút. ()

em.redrum 

všechny recenze uživatele

To vám takhle jednou k biskupovo neposkvrněným dlaním dorazí anonymní list, že v jedné Magdalénské prádelně sama Panna Blahoslavená menstruuje z očí... Já bych tam poslal balíkem do ruky červené Visinky.. Ale církváci mají za ušima. Nu a tak na místo poslali takovou zbožnou verzi Zikmunda a Hanzelky, ať to tam kluci vyšetří a zrovinka i natočí. Super!!! Však religiozní FF ještě nikdo nenatočil.. Ale když přišlo na lámání hostií, tak horor fungoval na jedničku. Dokonce stokrát lépe než stokrát dražší a protlačovaná Sestruška. Noční scény byly vážně děsivé. BOHUžel musím umazat 2 hvězdy. Tu první za naprosto otřesný irský přízvuk Hanzelky. To se fakt nedalo!!! A druhou hvězdu za žárovku... Já nevím proč je ve většině hororů scéna, kdy někdo vchází do tmy a baterka začne najednou blikat.. Zikmundova žárovka na kameře tohle dělala neustále. Já už nevím.. Zda třeba nezaložit nějaký transparentní účet pro všechny budoucí do tmy jdoucí na kvalitní světelné vybavení.. ()

Reklama

dr.horrible 

všechny recenze uživatele

Toľko som nadával na found footage horory, že keď ich doba skončila, začali mi chýbať. Ako vždy je to tak trochu nezmysel; o to viac, že dej je zasadený do roku 1960 a kamera vtedy vážila o hodne viac než dnes, a narábanie a predovšetkým utekanie s ňou v ruke muselo dať riadne zabrať. Keď ale tento klasický nonsens žánru dokážete prekusnúť, dostanete veľmi milý, malý, satanistický horor, s dĺžkou tak akurát, možno slabšími lakačkami, zato s príjemne nepríjemnou atmosférou od civilizácie odlúčeného kláštora pre odložené ženy, plného tmavých chodieb, zvukov, hlasov, obrátených krížov a odporných, nesympatických mníšok s farbou kože asfaltu. Ja som sa bavil na 3 a pol. Hodnotenie 44 percent nie je fér. ()

pornogrind 

všechny recenze uživatele

Hned v úvodu mě zarazilo, že půjde o FF projekt což jsem opravdu nečekal. Děj filmu vypráví o klášteře  němž jeptišky drží prostitutky, sirotky, mentálně postižené, šílené a neprovdané těhotné ženy. Navíc je zde socha Panny Marie která krvácí z očí. A to mají za úkol vyšetřit dva kněží. Jenže záhad přibývá a nebude to jen krvácející socha s kterou se budou muset potýkat. Postupně začnou krvácet všechny sochy, objeví se zde posednutí, duchové i satanismus. Found footage je hororovej subžánr kterej už má nejlepší časy dávno za sebou. Tu a tam se sice objeví nějakej snímek kterej se tuhle zašlou slávu snaží oprášit ale marně. Stejně tak je to i s The Devil's Doorway. Tady to sice vyloženej průser není a díky svý poměrně krátký stopáži(jen 76minut) se to dá v pohodě zkousnout a bez větší újmy přežít ale na víc jak 2hvězdy to prostě není. ()

BraceGirdle 

všechny recenze uživatele

Mám pocit, že nebýt to found footage, bylo by to mnohem lepší. Takhle je to bídnější, ale livingdeadovat (používám tenhle termín ve správných významech: házet odpad nebo píchat vlastní sestru?) to nebudu. Má to svý plusy, především jsem byl celou dobu zvědavý, jak to skončí, a to mi vydrželo po celou stopáž. Otec John byl sice na přesdržku, ale Otec Thomas naopak zcela v pohodě, takže se to zprůměrovalo a nijak extra mě dohromady nesrali. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama