Reklama

Reklama

Aerosmith - I Don't Want to Miss a Thing

(hudební videoklip)
Krátkometrážní / Hudební
USA, 1998, 4:54 min

Hudba:

Diane Warren

Hrají:

Steven Tyler, Ben Affleck (a.z.), Steve Buscemi (a.z.), Ken Hudson Campbell (a.z.), Michael Clarke Duncan (a.z.), William Fichtner (a.z.) (více)

Recenze (6)

Bossi123 

všechny recenze uživatele

Tenhle superhit a jeho propojení s filmem Armageddon (1998) je za mě nejlepším počinem kapely Aerosmith. Je vidět, hlavně na živých vystoupeních, že Steven Tyler do toho dává všechno a jeho výkon je i v jeho letech úctyhodný. Text je extrémně chytlavý, klip udělaný velmi dobře. ()

Reklama

corpsy 

všechny recenze uživatele

Úprimne povedané, nebol som pred 20timi rokmi z počiatku nadšený. A to ani po zhliadnutí onoho megahitu, z ktorého tento song je. Ale jedno príslovie, sa ku tomuto audiovizuálnemu dielu hodí viac, ako máloktorému inému. Zreje ako víno. ()

orkadimenza 

všechny recenze uživatele

Armageddon sice nemusím, ale tahle písnička je nádherná. "Do you think it's possible that there's someone doing this very same thing at this very same moment? I hope so, otherwise, what the hell are we trying to save?" ()

Zajímavosti (4)

  • Skladba dosáhla 1. místo v žebříčku Billboard Hot 100 (první skladba skupiny po 28 letech spolu). Skladba se na 1. místě udržela 4 týdny od 5. září do 26. září 1998. V ostatních zemích se také skladba udržela v žebříčcích po dobu několika týdnů. Ve Spojeném království dosáhla skladba v listopadu 1998 4. místo, čímž se stala nejúspěšnější skladbou skupiny ve Spojeném království dodnes. (TommyZR)
  • Videoklip byl natočen v Minneapolis Armory. (TommyZR)

Reklama

Reklama