Reklama

Reklama

Mrazivý lov

Trailer 1

Obsahy(1)

Když veteránce z mise v Afghánistánu unesou syna, musí začít jednat. Podle dohody ho má vykoupit penězi, které její otec dlužil vůdci bandy. Při předávce však Claire dva z únosců zastřelí a vydá se do hor zachránit syna na vlastní pěst... Clair si jede na smluvené místo vyzvednout svého syna, veze finanční obnos, který po ní chtějí únosci. Ti ale syna nevezou a strhne se přestřelka. Jeden z lupičů prchá do divočiny a Clair je mu v patách. Všude kolem se stahují hladoví vlci, brzy je jasné, že aby přežili, musejí se oba ztracenci v lese spojit a najít cestu ven. Clair se dozvídá, že jejího syna má gauner, kterému říkají Otec. Ten si osvojuje ukradené děti a prodává je klientům, kteří mají zájem. Sám je to psychopat, u kterého není jasné, co za chvíli provede. Syna Clair opravdu drží v lesích a míří s ním na chatu, kde se má domluvit předání dítěte klientovi... (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (60)

Johnny.ARN 

všechny recenze uživatele

To je presne ten film, ktorý keď dopozeráte, tak si povzdychnete, že zase tá Kanada. Zas natočili film o troch nehercoch v lese, v snehu a vypustili medzi nich zopár vlkov, nech je to akože napínavé. Dej katastrofálny, výkony žiadne, Gina sa ani len nepobila, len sa kúpala v ľadovej vode a prežila to. Našťastie je to krátke a stupidita je rozdelená rovnomerne. 1 z 5 ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

To byla nějaká ženská verze Terminátora křížená s Revenantem akorát bez medvěda nebo co ? Ženské unesou syna, ale únos se zvrtne a ona jde po únoscích všichni ze umírají její rukou nebo jich pokousají případně sežerou vlci, ale ona stále stojí na nohou a kromě škrábanců na sobě nic nemá. Dokonce i spadne z vodopádu a stále jí nic není a tak si říkám není to náhodou prequel Terminátora Temný Osud. David Hackl je režisér jednoho filmu Saw 5 od té doby díru ve světě neudělal a nejspíše i neudělá. ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Filmaři nakreslili zamlženou čáru mezi hrdiny a antihrdiny a vytvořili dynamický portrét postav , zuřivosti a vykoupení. Gina Carano, Dreyfuss a Brendan Fehr se rolí zhostili se ctí. Myslím že ve svém žánru - nízkorozpočtový kanadský thriller si snímek nezaslouží tak nízké hodnocení. Podprahové napětí a slušnou akci to má. ()

blazma 

všechny recenze uživatele

Ginu Carano jsem si oblíbil ve všech mini rolích kde se objevila, pak přijde tento snímek a jedna z mála hlavních rolí a proč to musí dopadnout tak špatně a nezajímavě. Strašná škoda, doufám že se jí poštěstí a dostane pod ruku jiné projekty s kterými se ukáže. Tento film nic méně neukázal vůbec nic. ()

Crocuta odpad!

všechny recenze uživatele

Ani krásná příroda a mí oblíbení vlci nevytáhnou tuto sračku z odpadu kam patří. Ke shlédnutí jsem se nechal zlákat povedeným vizuálem, to jsem ovšem netušil jaké panoptikum degenerovaných a naprosto neschopných postav "Mrazivý lov" skrývá. Hlavní hrdinka i její spratek jsou krajně nesympatické kreatury, ale jejich protivníci se chovají nesmyslně tak do nebe volajícím způsobem, že si to čeho se jim dostane plně zaslouží. Všichni do jednoho mají hodně tuhý kořínek, z míry je nevyvedou mnohonásobná střelná zranění, opakované havárie, pády ze skal a koupele v ledové vodě, ale jsou navíc pronásledováni takovými scenáristickými schválnostmi, kde krom uklouznutí po slupce od banánu a květináče spadlého na hlavu nechybí snad nic, že tohle se opravdu přežít nedá. Zase jedna a půl hodiny promarněného života - proti tomuto paskvilu jsou produkty značky Asylum vysloveně intelektuální záležitost. ()

Galerie (24)

Zajímavosti (2)

  • Film se natáčel od 18. března do 13. dubna 2019. (SONY_)

Reklama

Reklama