Reklama

Reklama

Zemřít mladí

  • USA We Die Young
Trailer 1

Obsahy(1)

FIlm vypráví o Lucasovi (Elijah Rodriguez), 14letém členu washingtonské mafie, jehož šéfem je obávaný mafiánský boss Rincon (David Castaneda). Lucas má 10letého bratra Miguela, jenž se snaží dostat do Rinconova gangu i přes Lucasův jasný nesouhlas. V hlavním městě se také nachází Daniel (Jean Claude Van Damme), veterán, který při jedné z misí ztratil schopnost mluvit. Lucas je Rinconem pověřen, aby předal dodávku drog, jenže dochází ke komplikacím a Lucas, jeho mladší bratr a Daniel jsou vrženi do boje o přežití. (mikki089)

(více)

Videa (2)

Trailer 1

Recenze (57)

bourec 

všechny recenze uživatele

nejvíc mě srala ta děsná hudba,zejména při tom závěrečnym rozuzlení.Rozhodně tahle pitomá muzika neudělá z filmu nezávislej a uměleckej film.Van Damme tady hraje nehraje,spíš si ho moc neužijeme.Prostě ve filmu neni nic,čeho se divák může chytit,plyne to v pomalym tempu,a je to spíš útrpný tohle sledovat.Zbytečnej film.30%. ()

T2 

všechny recenze uživatele

Rozpočet $4miliónyTržby USA Tržby Celosvetovo $143,837▐ JCVD tak poďme na to, som dúfal že to bude dobrá béčková sekanica, dobrá akčná oddychovka ale ani náhodou ono sa to snaží hrať na dosť vážnu skoro sofistikovanú notu o pouličných gangoch a deťoch čo dílujú. Ajaj moc to teda nefungovalo a záverečný prestrelkový mišung to dal úplne dole. /30%/ ()

Reklama

ledzepfan 

všechny recenze uživatele

Van Damme je čirý sentiment a od JCVD jsem ho začal respektovat i jako člověka snad hlubšího než se zdá... Ale tohle tady je totální pakárna která ode mě dostává jednu rudou hvězdu a ani vlastně nevím za co.. Scénář je totální ptákovina. Van Damme, nesmyslně obraný o hlas, hraje úplné hovno. Snažit se divákovi namluvit, že v hlavním městě USA to chodí jako v nejhorších končinách El Salvadoru, je nesmyslné sci-fi. Akce stojí za vyližprdel. Nějaká hlubší myšlenka=0 ... Nevím, tohle fakt nedocením.. ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Je fajn vidět JCVD po delší době ve filmu, které není zapadlé brakové béčko, ale zrovna jeho účast je ve filmu ta nejméně zajímavá, protože nejen, že mluví podivně skrz telefon, ale na žádný souboj s ním také nedojde. Zaujme však drsné prostředí mexických drogových dealerů na území USA a koho podobné látky baví, tak zde vyloženě zklamaný nebude byť film nepřináší nic nového pod sluncem, já se bavil. 65% ()

mzss1 

všechny recenze uživatele

(75%) Solidní filmový počin. Mapuje, jak to chodí mezi gangy v špinavých ulicích Ameriky. Hlavního herce tu máme jako dospívajícího teenagera, který je rádoby pravou rukou zdejšího gangstera. Celé je to pojaté docela realisticky. Najde se tu plno zajímavých scén a napínavých situací. Jean-Claude Van Damme zde má poctivou vedlejší roli, takže si ho tu vcelku dost užijeme. Hraje němého válečného veterána a musím uznat, že tyhle jeho role zničeného a poznamenaného člověka mu v poslední době docela sednou stejně jako nedávný thriller LUCAS. Akčně se tu Van Damme předvede jen trochu, ale to bohatě stačí. Finále je už takové moc urychlené, ale dobře zahrané – nemám s tím problém, jen bych asi filmu přidal delší stopáž a u konce bych trochu víc přitvrdil s brutalitou, ale to jsou jen detaily. Vydařená záležitost to každopádně je. O akci to není, pár obyčejných přestřelek tu máme a jednu slušnou honičku autem. V rámci žánru není co vytýkat. Jen tak dále. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Natáčanie snímky prebiehalo okrem Washingtonu D.C. aj v Bulharsku. (MikaelSVK)
  • Režisér Lior Geller se při psaní postavy dle svých slov inspiroval skutečným vojákem, jehož kdysi poznal a který ztratil schopnost mluvit poté, co byl osudově zraněn na bitevním poli. (Duoscop)

Reklama

Reklama